LELKIZŐ

Pécsi Ildikó teljesen kivirult, kész csoda, ami vele történt

Óriási fordulatot vett Pécsi Ildikó élete, nem sokkal azután, hogy elvesztette imádott férjét, az olimpiai bajnok labdarúgó Szűcs Lajost. A színésznőt egyik legjobb barátja kérte fel egy zenés darab, a Fekete Péter játékmesterének, ami valóságos csodát tett vele!
  • Szerző: Doris

Nagyot fordult a világ Pécsi Ildikóval, amióta július 12-én imádott férje, Szűcs Lajos örökre lehunyta a szemét. Nem elég, hogy az unokája, Csabi éveken át tartó háborúskodás után kibékült vele, újra dolgozni kezdett, hogy elterelje a gondolatait a gyászról. Egyik legjobb barátja és segítője, L. Péterfi Csaba kérte fel játékmesternek a Fekete Péter című zenés darabhoz, Ildikó pedig ismét ráébredt, hogy az élete a színház és teljes erőbedobással dolgozik!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Fantasztikus hangulatban telik a munka, de ez Csabával nem is lehet másképp. Gyerekkora óta ismerem, nagyon jó barát. Rengeteget poénkodunk. Természetesen nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék az én Lajosomra, ő velem van éjjel-nappal. Nagyon sokat járok a temetőbe is, bár van, hogy szinte egész nap a darabon dolgozunk. Az imádott vizsláim is nagyon sokat segítenek, most is itt pihennek a szobában. Miattuk is úgy érzem, hogy visszatért belém az élet” – mesélte a -nak Ildikó, aki férje halála után teljesen összeomlott. Egy érzelmi hullámvasút volt az élete, az egyik percben boldogan sztorizgatott, a másikban pedig már képtelen volt megszólalni a sírástól. A színház és a munkával eltöltött órák azonban visszahozták az erejét és az életkedvét.

„Nem túlzás, hogy Ildikónak élete a színház, és nagyon élvezi, hogy újra dolgozhat. Vasárnap lesz az első olyan próbánk, amikor már a színészek is színpadra állnak. Ildikó imád dolgozni, és játékmesterként is fantasztikus” – mesélte lapunknak a színésznő barátja, L. Péterfi Csaba.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?