LELKIZŐ

Pásztor Erzsi szomorú vallomása: Olyan sok nekem ez a fájdalom!

A Kossuth-díjas színésznő igyekszik megőrizni a legendás optimizmusát, de nem tagadja, hogy az idei év eseményei megtörték őt.
  • Szerző: e.j.

Pásztor Erzsit sok fájdalom érte idén, a koronavírus-járvány miatt. A Kossuth-díjas színművésznő csendes karácsonyra készül.

„Mostanában azon gondolkodom, hogy olyan sok nekem ez a fájdalom! Annyi kedves kolléga, művész, ismerős hunyt el idén, hogy azt alig lehet feldolgozni. Eközben aggódom az unokáimért és a lányomért Henriettért, aki Észak-Olaszországban dolgozik az egészségügyben. Sajnos, az már szinte teljesen biztos, hogy idén nem láthatom őt viszont” – mondta el a Metropolnak a színésznő, aki úgy tűnik, egyedül marad idén az ünnepekre.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Jön a karácsony és bár én eleve egyedül szoktam tölteni az ünnepet, ilyenkor mindig olyan boldog készülődés volt bennem. Most egész másként fog zajlani a dolog. Ha a lányom nem tud jönni, általában a keresztlányommal szoktam karácsonyozni. De ő nővér, ráadásul az intenzív osztályon, szóval nem tudom, milyen állapotban lesz az ünnepekre. Rettenetesen ki van merülve szegénykém. Szombat-vasárnap is dolgozik, és olyan, mint egy élőhalott. Egyszóval, egyelőre nem tudom, hogy miként telik majd számomra a szenteste, de nem panaszkodom, mert tudom, hogy sokan vannak még ezzel így. Azt hiszem, már minden családban van olyan rokon vagy közeli barát, hozzátartozó, akit érint ez a szörnyű vírus. Pokoli a helyzet” – fogalmazott a Kossuth-díjas színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?