LELKIZŐ

A magyar énekesnő kálváriája: milliókkal rövidítették meg, szörnyű állapotban van a háza

Pál Éva épp csak fellélegezhetett, miután befejeződhetett a lakhatási kálváriája, máris újabb problémákkal kellett szembesülnie.
  • Szerző: ripost

Csak nemrégiben rendeződött Pál Éva sorsa, miután devizahitele miatt el kellett hagynia a régi otthonát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Neoton egykori énekesnője eladta a régi otthonát, kifizette az adósságát, és beköltözött egy szerényebb, felújításra szoruló házba.

pál éva

Pál Éva kálváriája tovább folytatódik
Fotó: TV2

Hamarosan azonban kiderült, hogy az ott végzett felújítások kontár módon lettek elvégezve, a kivitelező csaknem mindent tönkretett.

Először a lefolyó dugult el, mert a mesterember nem kültéri, hanem beltéri csatornacsövet fektetett le a kertben, ráadásul nem is az előírt egyméteres mélységben, hanem mindössze harminc centire a felszíntől. Egy beparkoló autó súlya alatt el is repedt a vezeték, az egészet újra kellett építeni – írja a Blikk.

Ezután a cirkófűtés mondta fel a szolgálatot, mert a szakemberek a felszerelés előtt nem mosták át a radiátorokat, végül pedig víz kezdett csöpögni a falból.

„Meg is találtuk a szivárgást, a szerelő valamit bütykölt rajta, de valahol máshol mindig újra előjött a probléma. Ahol ezelőtt laktam, 15 évig nem volt bajom a fűtéssel, ide viszont fél év után hetente visszajárt a szerelő. Megmutattam két másik független szakembernek a házat, és sajnos igazam lett. A mesteremberek a fejüket fogták, mert a cső a falban túl vékony, nem ide való, amíg ki nem cseréltetem, nem lesz rendben a fűtés. Most vetethetem le a gyönyörű új csempémet, újra lehet festeni is, gyakorlatilag kezdhetem elölről a felújítást” – mondta el a lapnak Éva.

Az énekesnő úgy érzi, hibázott abban, hogy nem írtak részletes szerződést a kivitelezővel, mert spórolni akart.

Papírok nélkül nem is követelhetem a bíróságon a kár megtérítését, így viszont a jelenlegi állás szerint legalább kétmillió forintot kell költenie a felújításra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?