LELKIZŐ

„Méltó módon távozhatott„ – könnyeivel küszködve nyilatkozott Őze Áron anyja elvesztéséről

Semmihez sem hasonlítható az a fájdalom, mikor az ember elveszíti az édesanyját. Ezt kell most átélnie Őze Áronnak, aki múlt szombaton vesztette el az anyukáját.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, a Jászai Mari-díjas színész, illetve a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza igazgatója, Őze Áron a Facebook-oldalán tudatta a szomorú hírt: szombaton elveszítette édesanyját a járvány miatt. Hiába tartottak be minden előírást, idős édesanyja, Ildikó – aki egy komoly operáció után lábadozott-, megfertőződött, és a szervezete végül feladta a harcot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Itt lehetett velünk, mellettünk, nap mint nap láthatta az unokáját, nagyon közel álltunk egymáshoz„ – mondta megtörten, mély fájdalommal a hangjában Őze Áron, aki az asszony szomszédságában lakott, hogy mindig közel lehessenek egymáshoz. „Hosszú utat jártunk be, hisz tavaly ősszel megműtötték. Itthon lábadozott, itthon végezte a rehabilitációt, és nagyon szépen haladt” – csuklott el a színész hangja, aki önkéntes karanténba vonult a lábadozás időszakára, hogy mindenben édesanyja segítségére lehessen. Ildikó mégis elkapta a vírust.

„Belázasodott, és bár eleinte nem akart hallani a kórházról, végül egy hét után úgy döntöttünk, mindenképp bevisszük. Ezúton is köszönök mindent a Péterffy Sándor utcai kórház dolgozóinak, akik mindent megtettek érte. A legjobb kezekben volt végig, és méltó módon távozhatott„ – mondta Őze a Blikknek. „Mindennap kaptuk a híreket, tájékoztattak mindenről, de látogatni nem tudtuk a kórházban. Az utolsó délután végül a bátyám bemehetett hozzá és el tudott tőle búcsúzni” – tette hozzá könnyeivel küszködve a színész, akiben családja tartja a lelket ezekben a nehéz pillanatokban.

„Hosszú volt ez az út, és már azt hittük, győztünk, édesanyám jól viselte a műtétet és a lábadozást is. Aztán jött a koronavírus, és most úgy érzem magam, mintha egy győztes küzdelem utolsó pillanatában derült volna ki, hogy mégsem nyerhetünk...„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?