LELKIZŐ

Őszintén vallott Radics Gigi: valójában ez áll a szakítása mögött

Radics Gigi nemrég szakított Amerikában élő kedvesével. Azóta pedig megrohamozták a férfiak.
  • Szerző: Ripost

Egyre nagyobb szakmai sikereket ér el Radics Gigi, ám a szerelmet nem találja. Karrierje folyamatosan felfelé ível, nemrég a világsztár, Luis Fonsival énekelt duettet. Ám a magánéletében nem minden alakult úgy, ahogyan szeretné, Amerikában élő kedvesével, Kaijal külön utakra léptek. A Blikknek elárulta, hogyan élte meg a szakítást, és azt, hogy máris rengetegen udvarolnak neki.

„Tulajdonképpen nem is szakítottunk klasszikusan, csak beláttuk, hogy az óriási távolság, a rengeteg teendő nem igazán építi a párkapcsolatunkat, és ezt megbeszéltük, így a kapcsolatunk barátsággá szelídült” – ismerte el Gigi.

„Nagyon jót tett mindkettőnk lelkének, hogy ezt beláttuk, én emiatt különösen boldog vagyok. Fontos, hogy felnőttként tudjuk kezelni a dolgot. Azóta is mindig beszélünk, elmeséljük a másiknak, ha éppen történik valami fontos, és örülünk egymás sikerének”.

Amióta kiderült, hogy szingli, persze rengetegen próbálnak a kegyeibe férkőzni.

„Szoktam kedves udvarló leveleket kapni, szerencsére a tolakodók elkerülnek. Szerintem több népszerű kolléganőm tudná ezt a jelenséget igazolni, sokszor előfordul, hogy a rajongás átfordul plátói szerelemmé, és ez időnként meg is nyilvánul. Ezt megtanultam kezelni az elmúlt években, általában megköszönöm a közeledést, de tovább nem tudunk menni. Kifejezett híve vagyok a személyes ismerkedésnek” – mesélte Gigi, akinek bár nincs férfiideálja, de azt biztosan tudja, hogy az internetes ismerkedés nem neki való.

„Számomra fontos volt mindig is, hogy azért szeressen valaki, amilyen vagyok és ne azért, amilyennek elképzelnek képernyőn keresztül. Most köszönöm szépen, nagyon jól vagyok egyedül, nem keresem a szerelmet, persze ha jönne, nem állnék ellen, de most jólesik egyedül lenni és magammal, a karrieremmel, a családommal, a rajongóimmal foglalkozni” – árulta el Gigi, aki továbbra is rengeteget dolgozik.

Gigi az önismeretre koncentrál, és gyakran elmegy sportolni is szabadidejében. Mint mondta, akár egy héten mindennap elmegy a konditerembe.

„Végre elég időt tölthetek a barátaimmal. Az unokatestvéreim, akikre szintén nagyon kevés időm volt mindig is, most jöhetnek hozzám nyaralni a szünetben. Emellett olvasok, zenét hallgatok, zenét szerzek, koncertekre járok és még a bulizás is belefér időnként. Kijelenthetem, ez az időszak talán a legboldogabb egész életemben”.

És ezeket olvastad már?