LELKIZŐ

Őszintén vallott exeiről Bochkor Gábor, ez zavarja legjobban

A nézők új műsorban láthatják visszatérni kedvencüket, aki már nagyon készül, de közben szakít időt lányára is. Az igaz szerelem viszont még várat magára.
  • Szerző: Ripost

Műsora kapcsán adott interjút Bochkor Gábor, aki elárulta azt is, milyen a kapcsolata Várkonyi Andreával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A rádiós elmondta a Borsnak, hogy nagyon jóban van lányával, Nórival. “..nagyon jó a kapcsolatunk, és egészen elképesztő, hogy mostanában döbbentem rá, hogy már nem a kisgyerekemmel vagyok, hanem egy mini tinivel Pink-, meg Tankcsapda-koncerten csápolok. Új és óriási élmény ez nekem…” – mondta Bochkor Gábor, aki pár szóban Várkonyi Andreával való kapcsolatáról is beszélt.

“Se nem jó, se nem vészesen rossz. Ha egy szóval kéne leírnom, úgy jellemezném: korrekt. De azt gondolom, a gyerek érdekében ez jó is így. Rengeteg dolgot beszélünk meg Nóri kapcsán, és ilyenkor abszolút közös platformra helyezkedünk, de ennél nem több a viszony” – mondta Bochkor Gábor, aki #Bochkor című műsort forgatja az ATV-n.

A műsorvezetőnek egyébként határozott véleménye van volt barátnői viselkedéséről is. Ugyan régi partnereit nem akarja felkeresni, de nyitott egy új szerelemre. „Az exekről pedig annyit, hogy totálisan felháborít, és visszatetsző számomra, amikor valaki sok év távlatából is ezzel haknizik a sajtóban, és a nevemmel szeretne címlapra kerülni. Zavar, mert én sosem tennék ilyet, és a legtöbb volt párom sem, akikkel baráti viszonyt ápolok, egyesek azonban még mindig itt tartanak” – mondta felháborodottan.

És ezeket olvastad már?