LELKIZŐ

Őszintén bevallotta Majka, terápiára kell járnia

A zenész néhány évvel ezelőtt túlhajtotta magát, és már csak szakember tudott segíteni rajta.
  • Szerző: Ripost

Megnyílt élete talán legnehezebb időszakáról a 40 éves Majka. Három éve úgy érezte, élete zátonyra futott, ezért szakember segítségét kérte. Pedig 2016-ban a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezetőjeként folyton képernyőn volt, közben megállás nélkül koncertezett, és még kisfia, Olivér is megszületett – mégis összeomlott, a mai napig terápiára jár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Volt egy időszak, amikor meg kellett állnom, mert volt egy nagyon kemény idegi kimerültségem” – mondta a zenész, akinek 2016 áprilisa volt a legnehezebb, 10 órát dolgozott a Drágám, add az életed! forgatásán, hétvégenként pedig élőben ment a Nagy Duett, közben koncertezett, pedig lázas beteg volt.

Májusban jött el a holtpont, az egyik reggel rosszul lett. „Azt éreztem, meg fogok halni. Teljes kimerültség volt, de nem tudtam aludni, már depresszív tüneteim is jelentkeztek.”

Végül 10 nap szabadságot kért, a családdal Spanyolországba utaztak, de a probléma nem oldódott meg – írja a Blikk.

„Úgy kezdtem el szorongani dolgoktól, hogy azok még meg sem történtek. Volt, hogy beszélgettünk, és egyszer csak elkezdtem sírni... Elmentem egy dokinőhöz, akihez a mai napig járok. Ő pszichiáter, de pszichológusként funkcionál” – árulta el a rapper, aki azóta már jobban van.

És ezeket olvastad már?