LELKIZŐ

Őszintén beszélt magánéletéről az Irigy Hónaljmirigy sztárja

A zenész és felesége sokáig próbálkozott, de nem lett természetes úton gyermekük. Most azonban mindennél boldogabbak Emmával.
  • Szerző: Ripost

Ritkán mesél magánéletéről az Irigy Hónaljmirigy alapító tagja, a 45 éves Sipos Tamás, aki számára mindennél fontosabb a családja. Most feleségével, Lindával megtörték a csöndet és elárulták: évekig küzdöttek, hogy gyermekük szülessen, ám sokáig nem adatott meg nekik ez az ajándék a sorstól. Ezért vállalták a lombikprogramot.

Fotó: Szabolcs László

„Amikor az esküvőnket terveztük, úgy voltunk vele, ha nem lesz gyerkőcünk, hatalmas nagy lagzit tartunk. Viszont ha sikerül, akkor csak egy kis szűk körű menyegzőnk lesz. Végül Emma már a pocakomban volt, amikor kimondtam az igent. Nem titok, hogy egy lombikbébi, és a legnagyobb boldogságunk az életben” – mondta a zenész felesége.

A Blikk megkereste Sipos Tamást, akinek a kislánya már hatéves, és mivel jövőre iskolába megy, már el is kezdték neki keresni a legjobb sulit. A házaspár számára minden csalódás és kudarc a múlté, ugyanis nagyon örülnek, hogy gyönyörű kislányuk bearanyozza a mindennapjaikat.

„Évekig próbálkoztunk Lindával, hogy legyen gyerekünk, de nem sikerült. Végül az orvosok meg is mondták nekünk, nagyon pici az esélye annak, hogy természetes úton essen teherbe a feleségem” – emlékezett vissza a zenész. „Eleinte a beültetéssel próbálkoztunk, de nem jártunk sikerrel. Persze a reményt sosem adtuk fel, pedig tényleg évek mentek el úgy, hogy nem lett babánk. Aztán a lombikprogram elsőre sikerült. Nagyon örültünk, mert van ismerősünk, aki már öt vagy hat lombikon is túl van, és még mindig nem sikerült nekik. Szóval tudjuk, mennyire szerencsések vagyunk” – vallotta be.

Bátyjával, a zenekar frontemberével, az 52 éves Péterrel nagyon összetartó testvérek, a munkában és a magánéletben is mindig támogatják egymást. Tamás szerette volna, ha kislányának is lett volna testvére, és bár mindent megpróbáltak, Emma végül egyke maradt.

„Természetesen szerettünk volna mi is nagy családot, sok gyereket. Tudom, mennyit számít, ha van az embernek testvére, fantasztikus dolog. Próbálkoztunk, de be kellett látnunk, hogy egy kicsit kicsúsztunk az időből. Akkor már nem voltunk húszévesek, így maradtunk hárman. De remekül megvagyunk, boldogok vagyunk így együtt, és nagyon szépen élünk…” – árulta el a Blikknek Sipos Tomi.

Jó néhány éve Tomiék Pomázon vettek házat. Nem sokkal később Péterék is követték őket, és azóta ők is ott élnek, nemrégiben pedig a zenészek édesanyja is odaköltözött.

„Apu halála után szerettük volna, ha anya nincs egyedül, ezért tőlünk két percnyire vettünk neki házat. Szeret itt élni, ráadásul itt vannak az unokái is, akik gyakran szaladnak be hozzá ebédelni. Sőt olyan is van, hogy a mama megy Emmáért az óvodába” – mesélte Tamás.