LELKIZŐ

Összeomlott cellájában Berki Krisztián

Az izomceleb egészen a megpróbáltatás harmadik napjáig jól viselte a bezártságot, de most olyasmi történt, ami teljesen összetörte.
  • Szerző: Buster

Berki Krisztián a tőle megszokott hatalmas mellényel vágott bele a VIASAT6 Celebcella című műsorába, ahol négy társával együtt egy apró, ablaktalan konténerben töltött öt magányos napot. Krisztián a harmadik napon megtört és könnyekben tört ki, miután a műsorvezető, Papp Gergő elvette tőle kislánya ölelőpárnáját, ami a három magával vitt személyes tárgy egyike volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Viasat6

„Mit jelent nekem az ő ölelőpárnája? Az egy darab a Natiból...”- kezdte a kamerának Berki, aki ezután legmélyebb érzéseiről vallott.

Fotó: Viasat6

„Amikor én négyévesen megkaptam őt és egyedülálló apává váltam, ha ciki, ha nem ciki, nem tudtam megfésülni a haját. A gyermekem mindenre megtanított. Összeforrtunk, eggyé váltunk... Vannak bizonyos tárgyak, például ez a párna is, ami nekem sokat jelent. Nekem ez jelenti a Natit és a családomat. Én Natiból élek, Natiból táplálkozom...”- mondta az izomceleb, aki képtelen volt visszafojtani érzelmeit és elsírta magát.

És ezeket olvastad már?