LELKIZŐ

Összeomlott a nagybeteg Paudits Béla, újabb csapás érte

Minden reménye elszállt a kínzó fájdalmakkal küzdő színésznek.
  • Szerző: Doris

Teljesen összetört, minden lelkiereje elhagyta a 67 éves Paudits Bélát! A visszavonultan élő színészt szűnni nem akaró fájdalom kínozza, és bár nemrég reménye nyílt az életmentő operációra, a beavatkozásért kért 4,5 millió forintot képtelen előteremteni, így azt mondja, feladta a küzdelmet.

Én már nem is engedem magam megműttetni, nem is vagyok már olyan állapotban, felállni sem tudok

- panaszolta a Blikknek a végtelenül csalódott és kiábrándult művész, akinek már zörögnek a csontjai. Mindössze 42 kilót nyom.

A színész kálváriája korábban egy gyomorfekéllyel kezdődött, amit megoperáltak, de a seb csúnyán elfertőződött. Most bélcsavarodása miatt kellene kórházba mennie, ám ahol először kezelték, oda fél visszamenni, máshol pedig nem vállalják. Két hónapja szerveztek neki gyűjtést aggódó barátai, de nem sikerült előteremteni a kellő összeget.

Az egyik kórház főorvosa felajánlotta, soron kívül elvégzi a műtétet, ám Paudits keserűen mesélte, ez a terv is dugába dőlt.

"Beszéltünk egyszer, azt mondta a doktor, négy és fél millióért megcsinálja a beavatkozást, azóta felszívódott. Nem vagyok jól se fizikailag, se lelkileg, hatalmas csalódás volt ez nekem. A kórházakat is utálom már, olyan csúnyán beszélnek ott az emberrel. Belefáradtam. Már nem is bánnám, ha meghalnék, mert már nagyon unom ezt"

- sóhajtott az egyre aggasztóbb állapotban lévő színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?