LELKIZŐ

Összeomlott a gyásztól, sírásrohamok gyötrik Aradszky özvegyét!

Éva asszony esténként a férje fényképéhez beszél, és bár derekasan viseli a veszteséget, egyelőre képtelen feleszmélni a gyászból.
  • Szerző: Ripost

Férje szelleme tartja a lelket Aradszky László özvegyében, Évában. Az asszony kitartóan és méltóságteljesen viseli a sok megkeresést, ám valójában mérhetetlenül szenved.

Mindez nem is meglepő, hiszen Aradszky László minden előzmény nélkül, tévénézés közben hunyta le örökre a szemét vasárnap este, épp a háromnapos szabadsága legelején...

Egyik sírásroham jön a másik után, próbálom lefoglalni magam, de még mindig nem tudtam feldolgozni, hogy ilyen hirtelen hagyott itt.

"Sosem beszéltünk a halálról, nem készültünk rá, a gondolatát is hárítottam. Nem tudok aludni éjszakánként, az utcára sem tudok kimenni, egyszerűen nem vagyok még kész arra, hogy emberek közé menjek. Szerencsére éjjel-nappal itt vannak velem a legjobb barátnőim, ők tartják bennem a lelket."

Esténként, bármennyire is furcsán hangzik, Laci fényképéhez beszélek, és kérem, adjon erőt nekem és a családunknak a következő időszakhoz.

"Rettenetesen sokat segít, érzem, hogy valahol itt van velem, és tartja bennem a lelket" – mesélte a Lokálnak a könnyeivel küszködve az özvegy.

Éva asszony a lapnak elmondta, hogy nem csak ő, de a többi családtagja is képtelen feldolgozni az énekes elvesztését.

Az unokák nem mennek iskolába, felváltva borulnak ki a nagypapa elvesztése miatt.

"Próbálok sokat velük lenni, megnyugtatni őket, hogy a papa mindig bennünk fog élni és vigyáz ránk. A fiam, Zsolt számára is kegyetlen időszak ez, de nagyon példásan tartja magát: ügyvédként sosem akart kiállni a reflektorfénybe, ahogy én sem, hiszen Laci volt a művész, mi pedig a hátország, de kötelességének érzi, hogy ezekben a nehéz időkben képviselje a családot és szeretett apja emlékét."

Miután hamarosan kiderül, mi okozta az énekes halálát, a család elkezdheti intézni a temetést, ahol végső búcsút vehetnek szeretett rokonuktól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?