LELKIZŐ

Ördög Nóra végigsírta a Friderikusszal töltött napot

Szinte az összes bekészített zsebkendőre szükség volt a Összezárva Friderikusszal vasárnapi adásában, Ördög Nóránál ugyanis sorban kerültek elő az érzékenyebbnél érzékenyebb témák.
  • Szerző: Ripost

Ördög Nóra és Friderikusz beszélgetése az Összezárva Friderikusszal című műsorban boldogan kezdődött, de Fridi gyorsan rátapintott Nóra érzékeny pontjaira. Olyannyira, hogy ugyan be volt készítve a zsebkendő, de Friderikusz nem gondolta, hogy szinte mindre szükség is lesz. Az ének iskolája igazgatónője önmagának is meglepetést okozott érzékenységével, hisz az egyórás műsor során többször is eltört nála a mécses.

Az első sokk

Hamar kiderült, hogy Ördög Nóránál csak Medveczky Ilona érzékenyebb. A revütáncos még a Szombat esti láz alatt orrolt meg Nórára annyira, hogy a két nő azóta sem beszélt egymással. Fridi azonban váratlanul telefonon kapcsolta Medveczkyt és hangja hallatán Nóra szeméből máris záporozni kezdtek a könnyek.

„Sándor zsebkendője is van?”

A TV2 műsorvezetője azonban alighogy felitatta a könnyeit, azonnal jött a következő érzékeny téma: gyerekeiről és első teherbeesésének nehézségeiről sem bírt könnyek nélkül mesélni.

Jött a kegyelemdöfés

Amikor már Friderikusz is azt hitte, Nórának sikerült megnyugodnia, felhívták a kétgyermekes édesanya csemetéit, ami újra beindította a könnycsatornát. Ördög Nóra, aki ennyi időt még soha nem töltött külön Micitől és Venceltől, csillogó szemmel köszönt el a két kicsitől lefekvés előtt.

Friderikusz pedig a rá jellemző bölcsességgel levonta a konzekvenciát:

Egy nő akkor is nő, ha elérzékenyül!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?