LELKIZŐ

Szétszakította a siker Opitz Barbi családját

Opitz Barbi élete 5 évvel ezelőtt változott meg teljesen, amikor megnyerte az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorát. A családja nagy árat fizetett a sikerért.
címkék:
  • Szerző: Buster

Opitz Barbi nagyon fiatal, mindössze 16 éves volt, amikor egy apró szabolcsi településről elindult, hogy beteljesítse álmát, vagyis sikeres énekesnő legyen. Az élet és elsősorban a tehetsége őt igazolta, hiszen ma, 21 évesen is az egyik legnépszerűbb hazai előadó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Opitz Barbi

Honvágy gyötri Opitz Barbit (Fotó: LifeTV)

A fiatal tehetség most a LifeTV Ébredj velünk! Extrában beszélt az árról, amit ő és szülei fizettek, hogy az álom valósággá váljon. „Édesanyám öt évvel ezelőtt velem együtt költözött fel Budapestre és egészen addig marad, amíg minden értelemben felnőtté nem válok. Mindenben segít és támogat, én pedig hallgatok a szavára, mert sosem téved. Ugyanakkor édesapám nagyon hiányzik, hiszen őt nagyon ritkán látom. Leginkább telefonon beszélünk, vagyis tulajdonképpen szétszakadt a családunk” - mondta Joshi Bharatnak Opitz Barbi, aki azt is elárulta, hogy időnként honvágy gyötri, hiszen imádta a gyermekkorát, amit Sonkádon töltött.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?