LELKIZŐ

Önkéntes karantén: kisfia ügyében fordult a rajongókhoz a magyar sztár

A híresség kisfia most ünnepli a névnapját, ám a koronavírus miatt most ezt nem tudják úgy megünnepelni, mint korábban.
  • Szerző: ripost

Kedden ünnepli a névnapját Szögeczki Ági kisfia. Patrik megszokta, hogy ezen a napon összegyűlik a család apraja-nagyja, ám a koronavírus miatti veszélyhelyzet kapcsán erre esély sincs.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Ági ráadásul torokfájással küzd, ezért önkéntes karanténba vonult a gyermekével, ám mindenképpen azt szeretné, ha a kisfia neve napja boldogan telne.

„Nem kérhetlek meg benneteket, akik esetleg otthon vagytok, ha van egy percetek, és van kedvetek: nem küldenétek neki bármilyen kedves vagy vicces pár mondatot? Szerintem nagyon örülne neki, és tuti jókat nevetne... Így inkább erre fókuszálna, nem pedig a játszótérre és arra, hogy itthon kell maradnunk... Nem szeretnék senkit zavarni, nem akarok tolakodó lenni, csak egy ötlet volt...” – írta az Instagramon Ági.

 

Jó reggelt Mindenkinek! ♥️ Nem szoktam senkitől ilyen jellegű dolgot kérni, most is csak "óvatosan" teszem... Ma van az én drága egyetlen Kisfiam névnapja...nem szokott nagy buli és felhajtás lenni, inkább a szülinapokon - de vmit mindig kitalálok és mindig fel van köszöntve...tegnap Mamát, Papót, Lénát szóval az egész Családot kérte volna...sajnos ez kivitelezhetetlen a jelrnlrgi helyzetben...akkor a lrgjobb Barátait kérte, hogy jöjjenek át hozzánk vagy csak jatszóra menjünk el velük...nos,sajnos nekem éjszaka megfájdult a torkom - nincs más bajom, nincs lázam, nem köhögök, nem folyik az orrom - de így sem megyek egyáltalán sehová, főleg nem jatszóra...ami azt jelenti, sajnos a Kisfiam névnapja sem lesz úgy megtartva, ahogy Ő szeretné...itthon lesz velem,mivel most tényleg nem mozdulok ki, még maszkban sem... Tudom, hogy, ez csak Névnap és nem szülinap, de annyira szeretném, hogy egy kicsit örüljön és boldogabb legyen... Most tettük le az egyik cuki Barátját, Noelt, aki felhivta videohivassal és úgy köszöntötte fel...imadta Patrick.. nem kérhetlek meg Benneteket, akik esetleg otthon vagytok, ha van 1 percetek, és van kedvetek : nem küldenétek neki bármilyen kedves vagy vicces pár mondatot?? Sztem nagyon örülne neki és tuti jókat nevetne...igy inkább erre fókuszálna, nem pedig a játszótérre...es arra, hogy itthon kell maradnunk... Nem szeretnék senkit zavarni, nem akarok tolakodó lenni, csak egy ötlet volt... Vigyázzatok nagyon Magatokra, egymásra, Szuleitekre, Nagyszuleitekre... ♥️🙏♥️🙏 Boldog Névnapot minden Patricknak!!! 🥰😍😘

A híresség rajongói egy emberként fogtak össze, és kedves üzenetek tömegével árasztották el a segítségkérő bejegyzést, hogy Patriknak szép napja lehessen.

És ezeket olvastad már?