LELKIZŐ

Öngyilkosságot kísérelt meg a tehetségkutató zsűritagja

Sharon Osbourne háromszor is megpróbált végezni magával.
  • Szerző: Ripost

Ozzy Osbourne felesége, az X Factor zsűritagja, Sharon Osbourne bevallotta a talkshow-jában, hogy már háromszor is megpróbált öngyilkos lenni. Kiderült, hogy több mint 20 évig depresszióval kezelték.

"Csak viccelődtem a depressziómmal, pedig nem kellett volna. Azt mondtam magamnak, hogy az első öngyilkossági kísérletem rendben volt, a második is, na de a harmadik, az már... De még mindig itt vagyok és még mindig teszem a dolgom, küszködöm" - mondta kamerák előtt.

A műsorvezető négy évvel ezelőtt vissza is vonult egy időre a tévézéstől és a The Talk műsortól, hogy a mentális egészségére tudjon több energiát fordítani.

Azt is bevallotta, "öngyilkos paktumot" kötött a férjéve, Ozzyval. Megállapodtak, hogy ha leromlik az életminőségük és már nem tudnák élvezni az életet, öngyilkosak lesznek - és a másik nem menti meg őket.

"Nem az anyagiakra gondoltam. Hanem arra, hogy ha már nem tudok egyedül wc-re menni, és csövekkel kell etetni. Vagy ha agyvérzést kapnék. Akkor már nem akarnék tovább élni" - magyarázta.

És ezeket olvastad már?