LELKIZŐ

Öngyilkossági kísérlete után a gyerekét is elvetette volna Hürrem

Bár világszerte milliók rajonganak érte, a Szulejmán feleségét alakító színésznő életét tönkretette a sikersorozat főszerepe.
  • Szerző: Ripost

Még ma is összeszorul a torka Meryem Üzerlinek, ha meglátja magát Hürrem szultánaként, aki a sorozat vége előtt nem sokkal úgy döntött, feléget maga mögött mindent és kiszáll a történetből. "Maximalista vagyok, akkoriban csak a szerepemnek éltem - kezdte a Hürrem szultánát megformáló színésznő legfrissebb interjújában. - Mindent feltettem erre a szerepre, a karakter teljesen behálózta az életem. Nem voltak mellettem igazi barátok, akik támogattak volna. Minden Hürremről szólt.

Még ma is sírva fakadok, ha meglátok magamról egy fotót az ő szerepében

- mesélte Meryem Üzerli, aki jó ideje Németországban él.

"Talán egyszer visszatérek Törökországba, de azok után, amin keresztülmentem, ezt egyelőre elképzelhetetlennek tartom. Most ez az otthonom, itt érzem magam biztonságban. Itt csak egy átlagos lány vagyok, nem pedig Hürrem szultána" - tette hozzá a Szulejmán sztárja, aki nehéz időszakon van túl: néhány éve öngyilkosságot kísérelt meg, majd 2013 nyarán bejelentette, bár párja elhagyta, ő világra hozza közös gyermeküket. "Nem egyszerű az élet egyedülálló anyaként és igen, megfordult a fejemben, hogy elvetetem a kicsit. Ám az együtt töltött önfeledt pillanatok mindenre gyógyírt jelentenek" - tette hozzá Meryem Üzerli.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?