LELKIZŐ

Nők ezreinek adott reményt a TV2 sztárja

A visszaigazolások alapján Cseke Katinka fogyása nők ezreinek adott reményt, hogy érdemes belevágni, Katinka eddig 30 kilótól szabadult meg...
  • Szerző: Ripost

A színésznő barátnői nem túlsúlyosak, pont ezért tudják, milyen nehéz elérni és megtartani az ideális súlyt. Köllő Babett és Polgár Tünde büszke Katinka átalakulására.

A barátság lényege, hogy akkor is melletted van, ha kétszáz kiló vagy, és ak­­kor is, ha hatvanöt – mondja Katinka a Borsnak. – Sosem volt kérdés, hogy akkor is a barátaim, ha kövér va­gyok, és akkor is, ha vé­kony. Õk annak örülnek, ha boldog vagyok, és most látják rajtam, hogy jólesik harminc kilóval vékonyabb csajnak lenni.

Babett-tel egy előadás, az Anconai sze­relmesek alatt ismerkedtek meg, és egy életre szóló barátságot kötöttek.

Az a jó benne, hogy mindig őszinték vagyunk egymással, mindent elmondhatunk a másiknak – meséli Katinka. – Az Ázsia expresszben lement rólam nyolc kiló, de vissza is jött. Ha most ezt a súlyt tartanám életem végéig, már az is tökéletes lenne. Persze a cél a további fogyás. Tündével egy forgatáson barátkoztunk össze, és a közös munka után is tartottuk a kapcsolatot.

– Évek óta Katinka az egyik legjobb ba­rátnőm – veszi át a szót Babett – Érdekes, hogy minket, nőket mennyire befolyásol, mit mutat a mérleg. Amióta Katinka lefogyott, mintha kicserélték volna. Viszonylag könnyen ment neki, kapkodja a kis tablettáit, olykor edzeni is elmegy, és beállt az étrendje. Már nem látom, hogy előadás előtt csokit eszegetne.
Polgár Tünde és Katinka két teljesen különböző karakter, mégis azonnal megtalálták a közös hangot.

Nyáron sok időt töltöttünk együtt, végigéltük vele a fogyást, és támogattuk. Fantasztikus átalakuláson ment keresztül, büszke vagyok rá. A jövőben is számíthat rám, mellette leszek ezen az úton – szögezte le a luxusfeleség.

És ezeket olvastad már?