LELKIZŐ

Nincs visszaút, végleges döntést hozott Aradszky László özvegye

Éva asszony fájdalma továbbra sem múlik, igaz, napról napra szelídül.

Máig képtelen átrendezni a néhai férjével közös otthonát Aradszky László özvegye. Az énekes a szakmai körökben példamutatónak számító házasságban élt fodrászként dolgozó feleségével, így nem csoda, hogy a kettejük közti kötelék a családfő halálával sem szakadt el.

Sokan szívesen beköltöznének Aradszky László elegáns budapesti lakásába, azonban erre egyelőre senkinek sincs esélye. Ugyan számtalan híresség özvegye döntött úgy a közelmúltban, hogy megválik az emlékeket rejtő családi fészektől, Éva erről a kéretlen jó tanácsok ellenére hallani sem szeretne.
„Ezek a falak számomra Laci otthonát jelentik, ezért szinte minden más tárgyi dolognál kedvesebbek. Még a szobánkat sem rendeztem át, Laci szemüvegét is pontosan ott tartom, ahol ő hagyta utoljára”

– mondta lapunknak az özvegy. Nem titkolja: a fájdalma továbbra sem múlik, igaz, folyamatosan szelídül. Segítik őt ebben a nemes emlékei, hiszen a lakás minden egyes zegzugában megtalálható az énekes egyik-másik használati tárgya.

Én már életem végéig itt maradok, és nekem pontosan így esik jól

fogalmazott Éva, és elárulta: még csak gondolni sem szeretne arra, hogy valamikor is megossza az életét egy új férfival.

Hogy mivel indokolta a döntését, azt megtudhatod a %% szombati lapszámából, ami még kapható az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?