LELKIZŐ

Nincs béke: Oszter Sándor nem békül lányával

Egy pillanatra ugyan úgy tûnhetett, hogy az egy éve haragos apa-lánya viszony rendeződhet, de a színész nem enged és nem békül.
  • Szerző: Buster

Sokan azt gondolták az elmúlt napokban, hogy Oszter Alexandra békülhet szüleivel, mivel a közösségi oldalon erre utaló jeleket hagyott. Először édesanyjának üzent egy korábban megosztott fénykép alatt, Failoni Donatella szépségét méltatta, most pedig édesapja közelgő bemutatója kapcsán tett gesztust. Megosztotta követőivel a Csókos asszony premierjének felhívását és hozzátette, nagyon büszke édesapjára. Mindennek ellenére Oszter Sándor hajthatatlannak tűnik.

"Nem tudok róla, hogy Alexandra megosztotta az előadást, de örülök neki, ha büszke rám. Azóta sem beszélünk, nem békülünk, de én már elfogadtam ezt a helyzetet. A feleségemet jobban megviseli ez  a hercehurca, de az unokám, Axelo nagyon hiányzik.

Szerintem Alexandra  a közelgő esküvőjére sem hív meg bennünket

- utalt a Blikknek éppen a lányával való összeveszés okára a színész, aki feleségével együtt képtelen elfogadni a színésznő párját, Popovics Tamást, az egykori bokszolót.

 

És ezeket olvastad már?