LELKIZŐ

Nevetve emlékezünk Antal Imrére! Ma lenne 80 éves a legendás tévés. - Videó

Hét éve nincs köztünk a legendás mûsorvezető, akit a Szeszélyes Évszakok házigazdájaként az egész ország a szívébe zárt. A Ripost egy videós összeállítással idézi fel a felejthetetlen Antal Imre legemlékezetesebb jeleneteit.
  • Szerző: Doris

Ma, július 31-én ünnepelné 80. születésnapját a legendás tévés, Antal Imre, aki számos felejthetetlen műsor házigazdájaként vált az ország kedvencévé. A Szeszélyes Évszakok műsorvezetője soha nem készült tudatosan az előadói pályára, szülei eredetileg orvosnak szánták. Fiúkról azonban hamar kiderült, hogy kiemelkedő tehetsége van a zenéhez, később zongoristaként az egész világot bejárta.

Végül mégiscsak a televíziózás lett a szenvedélye, és az országos hírnevet is a képernyő hozta meg a számára. Évekig vele búcsúztathattuk az óévet, amikor a szilveszteri kabarékat vezette, majd később a rendkívül népszerű Szeszélyes Évszakok műsorvezetője lett.

A %% megkereste Maksa Zoltánt, aki 13 éven át dolgozott Antal Imrével a nagy sikerű műsorban. Maksa érzelmes hangon emlékezett vissza a tévés legendára.

"Csak a legjobbakat mondhatom el Imréről, hiszen olyan mérhetetlen alázattal állt a munkájához, ami ma is példaértékű lenne. Sosem késett, sőt, már órákkal a műsor felvétele előtt ott ült a stúdióban. Sokszor pikáns vicceket is mesélt, a közönség pedig dőlt a nevetéstől. Később pedig mindent megtett, hogy a nézők ne vegyék észre, hogy milyen beteg és milyen magányos." - mesélte a humorista.

Most egy videós összeállítással emlékezünk a nagy nevettetőre, és idézzük fel karrierje legemlékezetesebb pillanatait.

Fiatalon, tehetséges zongoristaként

Versmondásaiból sem hiányozhatott utánozhatatlan humora. Ezen a felvételen épp egy Petőfi verset szaval, másképp!

Kudlik Júliával sok műsorban szerepeltek együtt. Itt épp egy mulatságos tiroli táncot láthatunk a népszerű kettőstől.

A Szeszélyes Évszakok házigazdájaként az egész ország a szívébe zárta őt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?