LELKIZŐ

„Nem tudom, mikor lesz vége ennek„ – így telnek a fertőzött Nótár Mary napjai

Az énekesnő a tavasszal még annyira távolinak érezte magától a vírust, hogy nem is nagyon félt tőle. Mostanra alaposan megváltozott a véleménye.
  • Szerző: Ripost

Bár az énekesnő soha nem vette félvállról a védekezést, sűrűn mosott kezet és maszkot hordott ott, ahol kötelező volt, az elején mégsem tudott hinni benne, hogy létezik a koronavírus, hiszen nem találkozott a közvetlen környezetében beteggel. Ám több mint egy hete Nótár Mary is koronavírusos tüneteket produkál, és kedden megjött a tesztje is, ami pozitív lett. Mary jelenleg rendkívüli fáradtságról, izom- és ízületi fájdalmakról, hőemelkedésről, ízvesztésről panaszkodik, és nagyon reméli, hogy hamar túl lesz ezen a ne­héz időszakon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„A rajongóim ebből egyelőre csak annyit vehettek észre, hogy egy ideje nem vagyok aktív a közösségi oldalaimon„ – kezdi a Bors megkeresésére, Nótár Mary. „Egyszerűen nem volt erőm posztolni, a telefont sem volt erőm felvenni. A napjaim nagy részét az ágyban töltöm, fekszem és pihenek, és persze szedem azokat a gyógyszereket, melyeket a háziorvosom írt fel. Nem tudom, mikor lesz vége ennek, de elég kellemetlen érzés. A nem túl kellemes állapotom ellenére is azt tudom mondani, hogy ha ennyivel megúszom, azzal kiegyezek, mert nekem szerencsére nincsenek fulladásos tüneteim. Remélem, ez így is marad” – teszi hozzá.

Fotó: Bors

 

És ezeket olvastad már?