LELKIZŐ

Nem tud elszakadni az anyjától, örökre egyedül marad Bradley Cooper?

A 44 éves színész nagyon közel áll az édesanyjához, főleg apja halála óta. Ez azonban a sztár kapcsolatait is rendre tönkreteszi.
  • Szerző: Ripost

Egyre valószínűbb, hogy Bradley Cooper és modell párja, az orosz Irina Shayk végül azért szakítottak, mert a színész szemében senki sem érhet fel az édesanyjával.

Hollywood egyik legnagyobb agglegényének életében ugyanis csak egy nő állandó, 78 éves édesanyja, Gloria Campano. Legalábbis eddig nagyon úgy tűnik, hogy más nő mellett nem képes kitartani a 44 éves sztár.

A hétvégén derült ki ugyanis, hogy a színész és Shayk végleg szakítottak négy év után. A 33 éves modell nem az első, aki nem tudta megtartani a karrierista Coopert, aki egyébként szokatlanul közel áll az édesanyjához is.

Cooper legtöbbször őt viszi a vörös szőnyeges eseményekre és díjátadókra, ahol sokszor kézen fogva jelennek meg.  A The Sun szerint ez is az oka lehet, hogy a sztár nem képes más nő mellett megállapodni. Pedig Campano áldását adta Cooper és a modell kapcsolatára, amelyből egyébként egy kislány is született.

Eddig arról szóltak a találgatások, hogy Cooper és Shayk kapcsolata Lady Gaga miatt érhetett véget, aki nagyon közel került a színészhez a Csillag születik forgatásán, ám most úgy tűnik, hogy mégis az volt a baj, hogy a sztár nem tud elszakadni az anyukájától.

Bradley korábban Jennifer Espositót oltár elé vette, Renée Zellwegert és Suki Waterhouse-t pedig eljegyezte, de akár csak Irina, ők sem tudtak labdába rúgni az anyós mellett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?