LELKIZŐ

Nem lehetett megnyugtatni: hat órán keresztül ordítva sírt Rubint Réka

A fitneszedző és férje a legnagyobb félelmeikkel néztek szembe A legbátrabb páros során. A házaspár Máltán, a TV2 legújabb mûsorában veszélyes helyzeteket éltek át.
  • Szerző: Ripost

Rémisztő napokat élt át Rubint Réka és Schobert Norbert, akik a TV2 legújabb műsorában a legnagyobb félelmeiket tárják a nézők elé.

A legbátrabb páros máltai forgatásán Réka és Norbi veszélyes helyzetekbe kerültek, ám ez még jobban megerősítette a kapcsolatukat. 

"Ezek a játékok, amikben részt vettünk, előhozott a tudatalattinkból olyan félelmeket, amik sokkos állapotba kerítettek bennünket" - mondta el a keddi Mokkában Réka, akinek félelmeiről Norbi is beszélt.

"Volt olyan produkció, ami után Németh Kristóf másfél órán át sírt a mentőben. Volt olyan is, hogy Réka hat órán keresztül beinjekciózva, ordítva sírt. Valamit nyertünk, örültünk, majd hirtelen összeomlott" - árulta el az ijesztő részleteket Norbi.

"Úgy omlottam össze, hogy elsötétült előttem a világ, elájultam. Vacogtam, a fogam is kattogott, önkívületi állapotba kerültem. Később rájöttünk Norbival, hogy a feladat előidézte azt az időszakot, amikor Norbinak műtötték a szívét, és úgy éreztem, kihúzták a lábam alól a talajt. Azt hittem, túl vagyok ezen, de úgy tűnik, mégsem" - vallotta be Réka.

A nehézségek ellenére Rékáék úgy érzik, megerősítette a kapcsolatukat a verseny, hiszen minden nap csak egymásra számíthattak, rengeteget beszélgettek, és az eddigieknél jobban is elmélyült a szerelmük.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?