LELKIZŐ

„Nem élném túl, ha Győzőt börtönre ítélnék” – Gáspár Bea fél, hogy évekre elveszíti férjét

Vádlottként állt a bíróság elé Gáspár Győző költségvetési csalás miatt. Az ügyben akár több év börtönt is kaphat, így nem csoda, ha tart tőle, hogy börtönbe kerül.
  • Szerző: Ripost

„Én nem követtem el semmit, és még azt a pénzt is befizettem, amit el sem csaltam soha. Három éve játszanak velem, mint egy utolsó kutyával. Három éve, amikor a kommandósok lerohantak minket, kihallgattak, feldúlták az életünket, azóta nincs nyugtunk„ – kezdte a Blikknek Gáspár Győző. „Egyszerűen nem értem, mit keresek itt a bíróságon.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Az ügyészség szerint a korábban létrehozott családi vállalkozás nem adózott megfelelően, valamint olyan költségeket számoltak el a cég számára, amelyek valójában Győző személyes kiadásai volt. Ráadásul egy másik ügye miatt most összevont tárgyaláson kell felelnie. A másik eljárásban a vád szerint Győző és testvére, Zsolti luxusgépjárműveket szereztek meg külföldi cégeknek, ám azokat a családtagok használták, áfát pedig nem fizettek utánuk. A két ügyben közel 100 millió forint a kár, ebből összesen 56 millió forint volt az, amely Győző számlájára írható, ám ezeket befizette, jórészt kölcsönökből.

Nemcsak Győzőt, de a családját is nagyon megviseli a tárgyalás. Felesége, Bea asszony félti a férjét attól, mi vár még rá a bíróságon.

Fotó: Sulyok László

„Nem élném túl, ha Győzőt börtönre ítélnék. Ő a férjem, és tudom, hogy nem követett el semmi rosszat. Nem tudom, mennyi megpróbáltatás vár még ránk, de az biztos, hogy mi családként összetartunk, és a végsőkig küzdünk az igazunkért„ – mondta Bea asszony.

Gáspár Győző a bírósági vallomásában elmondta, hogy az ügy tönkretette a gyermekei jövőjét is. Evelin diplomatának készült, nemrégiben felvételt nyert volna egy neves intézménybe is, ám mikor kiderült, hogy az édesapja vádlott egy ügyben, eltanácsolták a lányt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?