LELKIZŐ

Nem bírta tovább, felfedte legsötétebb titkát Erdélyi Mónika

Sok idő kellett hozzá, amíg ezt fel tudta dolgozni a népszerû mûsorvezető!

Meghökkentő vallomással rukkolt elő Erdélyi Mónika, ami után már nem is tűnik olyan különösnek, hogy mindkét terhességénél kislányra vágyott, és elképzelni sem tudta, hogy valamikor egy fiút ringasson majd a karjában.

A műsorvezető a LifeTV-ben, Peller Mariann műsorában idézte fel azt a pillanatot, amikor egy törökországi nyaralás alatt, egy inga segítségével belepillantott egyik 15. századi előző életébe. Amit megtudott múltjáról, örökre beleivódott az emlékezetébe.

"Gondolhatod, milyen volt a nyaralás, ha ilyenekkel szórakoztam a hotelszobában. De végül is az inga elmondta, hogyan hívtak, és hogy az 1400-as években születtem. Az is kiderült, hogy ebben az életben azért nem született fiam, mert akkor, abban az életemben a fiam megölte a férjemet"

- vallotta be a kétgyermekes sztáranyuka, akinek minden bizonnyal kellett néhány nap, hogy feldolgozza az információt.

A Mónika előző életében megélt borzalom valóban hatással lehet jelenlegi életére is, hiszen két lánya született, igaz, két különböző apától. A műsorvezető a Borsnak elárulta: sokáig nem tudta feldolgozni a szakításait, és a magánéleti gondjait igyekezett úgy megoldani, hogy saját magát kúrálta, egészen pontosan elvégzett egy párkapcsolati terápiás kurzust, ami nagy segítség volt számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?