LELKIZŐ

Nehéz napokat él át Ördög Nóra: Kislánya születésnapjára sem ér haza

A mûsorvezetőt csak telefonon köszönthették gyermekei vasárnap. Hétfőn pedig egy újabb telefonos köszöntés vár rá.
  • Szerző: Buster

Ha minden a tervek szerint alakul, Ördög Nóra vasárnap, vagyis anyák napja reggelén biztosan az ágyba kapta volna a reggelit Micitől és Vencitől. Idén azonban a TV2 műsorvezetőjét 8 ezer kilométer választotta el a családjától. Nóra ugyanis Thaiföldön forgatja az Ázsia Expressz 2-t.

A családanya hivatalosan már egy hete itthon lehetne, de mint ismeretes, két héttel meg kellett hosszabbítani a forgatásokat. Srí Lankán ugyanis megvonták a stáb engedélyét, mert néhány vallási fanatikus úgy érzete, hogy megsértette nemzeti tradíciójukat, amikor a párosokat az ország hagyományos esküvői viseletébe öltöztette egy feladatban. A stáb ezután kényszerpihenőt tartott, majd Indiában folytatták a munkát, de a kiesett napokat, jeleneteket végül Thaiföldön fejezik be, kisebb csúszással.

Nóra néhány napja egy szomorú posztban árulta el követőinek, hogy búcsút kellett vennie férjétől és gyermekeitől, akik az eredetileg tervezett időben utaztak haza Magyarországra.

"Magányos szelfi Mumbaiból... A családom holnap hazautazik, mert eredetileg eddig tartott volna az ázsiai kalandunk. De az élet tele van nem várt fordulatokkal, én folytatom az utamat Thaiföldre az Ázsia Expressz stábjával, hogy végül ott fejezzük be ezt a hihetetlen tévéműsort”

- írta akkor a műsorvezető, aki csütörtökön egy videóüzenetben beszélt arról, hogy anyák napján sem lesz a családja mellett. Csak telefonon köszöntötte édesanyját és nagyszüleit, mint ahogy őt is csak így érik majd el gyermekei.

Vasárnap reggel aztán egy Micivel és Vencivel közös képpel jelentkezett, melyben megüzente nekik, hogy sokat gondol rájuk.

Minden nap... De ma különösen hiányoztok…

- állt tömör és annál szomorúbb üzenetben.

Nóra nehéz napjainak ezzel azonban nem értek véget. Mici  éppen ma hat évvel ezelőtt látta meg a napvilágot, így ez lesz az első év, amikor édesanyja nem ölelheti őt magához a születésnapján… Éppen ezért Nóra izgatottan várja már a jövő hétvégét, amikor végre együtt lehet a gyerekeivel és férjével, és bepótolják majd az elmaradt köszöntéseket.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?