LELKIZŐ

Nehéz időszakon van túl, magánéletéről vallott Hódi Pamela

A sztáranyukát rendesen megedzették az elmúlt évek.
  • Szerző: sv

Teljesen lezárta a múltat és már új tervekkel készül a jövőre Hódi Pamela! A sztáranyuka küzdelmes időszakot tudhat maga mögött, hiszen egy fontos szakasz is véget ért az életében, mikor elhagyta gyermeke édesapját, Berki Krisztiánt. Pamela azonban cseppet sem szomorkodik a múlton, elmondása szerint most boldogabb, mint valaha.

"Új célokat tűztem ki magam elé, amiket meg szeretnék valósítani. Ez mind a munkához köthető terv, a magánéletem teljesen rendben van, nincs min változtatni" – mesélte a Blikknek a modell, de azt sem rejtette véka alá, sokat változott az elmúlt időszakban.

"Más lett a személyiségem, sokkal erősebb. Most már én hozom meg a saját döntéseimet, kiállok magamért, magabiztosabb és tudatosabb lettem.

Szerintem pozitív irányba változtam, de ez nem alakult volna így, ha a sors nem úgy bánik velem, ahogy.

Nehéz évek vannak mögöttem, de ez is kellett ahhoz, hogy erősebb legyek" – mondta Pamela, aki azt is elárulta, kislánya sokban hasonlít rá. Például ő sem mutatja ki, ha valami bántja.

"Õ is érzékeny, mint én. Emellett az is igaz rá, hogy nem mutatja ki, ha valami bántja, inkább visszafojtja a sírást is, akárcsak én"– magyarázta a sztármami.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?