LELKIZŐ

Nehéz helyzetbe került Suzy: a koronavírus miatt minden bevételétől elesett

Az énekesnő hiába nyitott az énekesi pályája mellett gofrizót, a vírushelyzet miatt most egyáltalán nem tud pénzt keresni.
  • Szerző: ripost

Bár már elviteles rendeléssel kinyithatta a gofrizóját Suzy, az énekesnő üzletéből mégis el-elmaradoznak a vendégek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyedülálló édesanya alig egy éve kezdett új vállalkozásba, ami jól is ment, egészen addig, míg a koronavírus felül nem írt mindent. Suzy így nem csak az énekesi bevételeitől esett el, hanem a kétkezi munkával megkereshető pénztől is.

Fotó: TV2

„Ugyanazok a problémáim, mint bármelyik, a munkáját elvesztő, egyedülálló édesanyának, ezért nem kesergek, de tény, hogy nincsen semmi bevételem, kiadás viszont akad bőven. A számlák jönnek, valamint az üzlet bérleti díja is ketyeg sajnos” – mondta el a Blikknek az énekesnő.

Suzynak ez az időszak tökéletes volt viszont arra, hogy megtudja, kik azok, akikre igazán számíthat a bajban.

„Számíthatok a szüleimre most is. Édesanyám a korára való tekintettel nem dolgozhat, édesapám viszont igen. Mégsem várom el, hogy anyagilag segítsenek, éppen eleget tettek értem így is. Viszont a barátaim minden tekintetben támogatnak, tőlük kaptam fertőtlenítőt, maszkokat. A bajban derült ki, hogy vannak igazi barátok, akik féltenek és törődnek velem, segítenek, hogy talpon maradhassak” - fogalmazott Suzy.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?