LELKIZŐ

Nehéz gyerekkoráról vallott a TV2 sztárja

A mûsorvezető gyakorlatilag teljesen egyedül nőtt fel, apja halála után nem volt támasza.
  • Szerző: Ripost

Tragikus gyermekkoráról vallott Vámos Erika. A TV2 műsorvezetője elé folyamatosan akadályokat gördített az élet: kilencévesen életmentő műtéten esett át, elhalt petefészkét távolították el, emiatt nem lehet természetes úton gyermeke. Később alkoholbeteg édesapja hunyt el, ezek után pár nappal pedig megerőszakolták őt. 

A műsorvezető a Lokálnak őszintén elmondta, hogyan hatott rá a trauma.

"A gyerekek fantasztikus túlélők, elesnek, felállnak és mennek tovább.

Millió nőt megerőszakolnak, nem mondom, hogy ez például egy kellemes emlék, de nem tett lelki nyomorékká és a szexuális életem sem sínylette meg.

Viszont nem lettem egy finom lelkű, empatikus kis nő, valószínűleg pont ebből fakadóan."

De nem ez az egyetlen törés Erika életében, hiszen a sorscsapások mellett a gondtalan gyermekkor, a szerető családi légkör sem adatott meg neki. 

Édesanyjával a mai napig nem tartja a kapcsolatot, miután az asszony olyannyira elhanyagolta őt, hogy gyakorlatilag egyedül, magára utalva kellett felnőnie.

"Hatéves koromtól egyedül jöttem-mentem, de ha nem jöttem haza, az is az én dolgom volt.

Egyszer-egyszer, ha megkérdezték, mi van az ellenőrzőmben, vagy egyáltalán velem.

Minden problémámat magamnak kellett megoldanom, de megszoktam. Így szocializálódtam, de öröm az ürömben, hogy ebből sikerült profitálnom, és kőkeménnyé, egész egyszerűen elpusztíthatatlanná váltam. Senki véleménye sem érdekel."

Az asszony nem olyan régen, hosszú évek kihagyása után a névnapján felhívta a műsorvezetőt, de a beszélgetés nem sikerült tartalmasra. Erika ezt nem élte meg tragédiaként.

A múlt helyett a jövőre koncentrál, azon belül is arra, hogy hat éves örökbefogadási procedúrája véget érjen, új párkapcsolata mellett pedig végre egy kislánya is lehessen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?