LELKIZŐ

Nagy Kata kitálalt: ezért bontotta fel a jegyességét fél évvel az esküvő előtt!

A Jóban Rosszban sztárja nehéz időszakon van túl: idén nyárra tervezett esküvőjét lemondta, miután rájött, hogy nem a vőlegénye az igazi.
  • Szerző: ripost

Év elején jelentette be Nagy Kata, hogy már nem alkot egy párt a vőlegényével, Gergővel. A Jóban Rosszban színésznője két évig járt jegyben a férfivel, és bár tavaly nyárra tervezték az esküvőt, a pandémia miatt kénytelenek voltak elhalasztani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már a helyszínt és minden mást is lefoglaltak, fél évvel az esküvő előtt azonban Kata bejelentette, hogy már külön utakon járnak. A színésznő eddig hallgatott, most azonban a Tények Plusznak beszámolt a szakítás részleteiről.

Nagy Kata az esküvője előtt bontotta fel a jegyességét.

Nagy Kata az idén nyári esküvője előtt bontotta fel a jegyességét (Fotó: TV2)

„Nagyon furcsa volt levenni két év jegyesség után a gyűrűt. Nem volt kellemes dolog, de sajnos ezt meg kellett lépni. Nem volt megcsalás, nem volt harmadik fél vagy ilyesmi. Egyszerűen csak akkor találkoztunk, amikor én huszonhárom éves voltam, eltelt hét év, és ami huszonhárom évesen még oké, az harmincévesen nem biztos, hogy oké. Másfelé mentünk” – mondta el a Tények Plusznak Nagy Kata.

A színésznő számára utólag már intő jel, hogy bár mindent megszervezett korábban, a legfontosabb kelléket, a menyasszonyi ruhát nem választotta ki. Utólag most már tudja, hogy a megérzése sugallta azt, hogy ne keressen esküvői öltözéket.

„Soha nem mentem el esküvői ruhát nézni. Már mindenki mondta, anyukám, nagymamám, barátnőim, hogy menjünk el ruhát nézni, de volt bennem egy gát, ami miatt soha nem tudtam elmenni egy szalonba.”

A Tények Plusz teljes videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?