LELKIZŐ

Nagy Bandó leszámolt kettős életével

A humorista-író éveken át egy nála 30 évvel, fiatalabb nővel folytatott szerelmi viszonyt a családja tudta nélkül. Ma már azonban büszkén vállalja kedvesét és közös kislányukat.
  • Szerző: Ripost

Nagy Bandó András ritkán beszél magánéletéről, nemrégiben azonban közösségi oldalán közzétett egy az új családjához, kedveséhez Ritához és kislányához Gvendolinhoz írt verset.. Ennek kapcsán őszintén vallott házasságtöréséről és az új életéről is a Blikknek.

„Ez „csak nekik" íródott, aztán a Facebookra is kiposztoltuk, arra gondolván, sok anyuka és gyermek öröme is lehet. Hihetetlen számú lájkolást kapott, szívekig hatolt. Rita is végigkönnyezte, amikor Gvendolin elmondta neki. Verseimhez ő és az unokám, Hanna ad muníciót, sőt a Dinoszauruszok című könyvheti verses mesémhez már Gvendolin is rajzolt dinókat" - mesélte András, aki nem tagadja, évekig őrlődött, hogy mit tegyen miután beleszeretett új párjába.  

„Megvívtam a lelki csatáimat, de mára már virágzik a harcmező, Julival, a volt feleségemmel korrekt a viszonyunk, több dologban segítségére voltam. Õ Nati anyja és Hanna mamája, és ez állandóság. Az ilyen történéseket minden értelmes ember normálisan kezeli, akik meg a feszültséget tovább hordozzák, benne ragadnak a múltjukban”- vallja a humorista, aki kislánya kérésére talán hamarosan oltár elé vezeti élete párját.
„A boldogságunkhoz a papír nem lenne fontos, de Gvendolin örülne, ha a szülei így döntenének.”

És ezeket olvastad már?