LELKIZŐ

Nagy bajban a Neoton egykori sztárja, mindenét elveszítheti

Pál Éva már régen megbánta, hogy hitelt vett fel az otthonára, főleg, mivel a jelek szerint tíz évig súlyos összegeket kell visszafizetnie a banknak.
  • Szerző: ripost

Még mindig nem lélegezhet fel Pál Éva, aki anyagi csődbe került egy évekkel ezelőtt felvett svájci frank-alapú hitel miatt.

A Neoton és a Kócbabák egykori sztárja egészsége is megsínyli a problémákat: pánikbetegsége már csaknem elviselhetetlenné vált.

„Még mindig levelezünk oda-vissza a bankkal. Nem tudtunk megállapodni. Fizetjük az általuk megszabott összeget, minden hónapban automatikusan vonják.

Ha nem jutunk dűlőre, akkor még tíz évig kell törlesztenünk ezt a magas összeget.

Õk a maximumot akarják kivasalni belőlünk, mi pedig azt szeretnénk csak elérni, hogy a kamatokat engedjék el, így rövidebb idő alatt ki tudnánk fizetni. Amíg a bankkal nem írjuk alá a szerződést, a végrehajtást sem állítják le ellenünk.

Minden hónapban azon idegeskedünk, hogy kijöjjünk a pénzünkből.

De nem akarok én sírni és panaszkodni, szó sincs erről. Ha eladhattuk volna a telek felét, a probléma nagy része megoldódhatott volna, ám ehhez a bank nem járult hozzá – mondta az AcNews-nak Éva, akinek az egészsége is megromlott az évek során.

„Még most is gyakran szorongok, a pánikbetegségem nem fog elmúlni, nem is lehet gyógyítani. Álmatlan éjszakáim vannak emiatt. Az anyagi helyzetet pedig sajnos az még nem oldja meg, hogy egyszer-egyszer elmegyek fellépni, ettől nem leszek gazdag. Annyit jelent, hogy hónap végén nem kell azon még pluszban idegeskednem, hogy mit együnk. Ráadásul gyakran aggodalmaskodom azon, ha a fiammal történne valami, akkor mi lenne velünk. Mégis igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz, csak előre nézek, és azon dolgozunk, hogy az újabb és újabb dalokat átdolgozzunk, hogy minél nagyobb repertoárral állhassak a közönség elé. Örömmel várom a felkéréseket” – fogalmazott az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?