LELKIZŐ

Nagy a baj: összeomlástól féltik Polyák Lillát

Családja és barátai is komolyan aggódnak Polyák Lilláért, aki teljesítőképessége határához ért. Egyszerre kell megküzdenie egy makacs betegséggel - ami miatt alig van hangja - és régi térdsérülésével.
  • Szerző: A.Z.

Pihennie kellene, ehelyett azonban a színésznőre a színházban és a Sztárban sztárban is komoly feladatok várnak. Lilla legnagyobb támasza párja, Gömöri András Máté, de így is kérdés, hogy meddig bírja a terhelést.

"Még mindig csak remélni tudom, hogy olyan egészségi állapotban leszek, hogy megszólal a torkom, és elő tudom adni a dalokat vasárnap a Sztárban sztár színpadán. A kamerapróbán megpróbálok spórolni a hangommal, és minden erőmmel a vasárnapra koncentrálok" – mondta a Blikknek a színésznő, aki még térdsérüléséből sem épült fel igazán. Egy rossz mozdulat következtében a térdszalagja elszakadt.

"Az augusztusi műtét óta gyógytornára kell járnom, de az utóbbi hetekben nem sikerül annyiszor eljutnom, ahányszor kellene. Hirtelen mozdulatokat, fordulásokat még mindig nem merek megkockáztatni" – mondta, majd hozzátette, a motorozás is nagyon hiányzik neki.

A pihenés most nem opció, mindenhol szeretném a legtöbbet kihozni magamból. Próbálom azt mantrázni, hogy minden rendben lesz, bírom energiával, és meg fogok gyógyulni, de bevallom, esténként beleájulok az ágyba

– tette hozzá. Lillának családja és szerelme, Gömöri András Máté van a segítségére.

"Mindenki kiveszi a részét a feladatokból. A legtöbb Mátéra hárul, minden kívánságomat lesi, és ő az, aki a gyerekek logisztikáját is intézi. Az unszolására gyógyszert is hajlandó voltam bevenni. Zsolt is maximálisan segítőkész, többet vannak nála a fiúk, ezért nyugodt lehetek, hogy ha reggeltől estig is dolgozom, a gyerekekkel minden rendben van" – mondta volt férjére, Homonnay Zsoltra utalva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?