LELKIZŐ

Most érkezett: szomorú közleményt adott ki a gyászoló Gabriela Spanic

Magyar idő szerint vasárnap este jelentette be, hogy elvesztette imádott édesanyját.
címkék:
  • Szerző: Doris

A írta meg elsőként, hogy elhunyt a jelenleg Budapesten élő Gabriela Spanic édesanyja, Norma Utrera.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A Dancing with the Stars versenyzőjének menedzsmentje hétfő délután egy szomorú közleményben tudatta a tragédia részleteit.

„Gabriela Spanic édesanyja egy ideje már küzdött a rákkal. A színésznő Magyarországra történő útját megelőzően Norma asszony kemoterápiás kezelést kapott. Úgy tűnt, a terápia sikeres volt, mert ezt követően egyértelműen jobban érezte magát, s a leletei is javultak. Néhány nappal a halálát megelőzően azonban hirtelen romlásnak indult az állapota, s a szombati show napján már lehetett tudni, nem kerülhető el a tragédia. Gaby óriási bátorságról és lelkierőről tett tanúbizonyságot azzal, hogy ezzel a teherrel együtt is fellépett az élő show-ban. A színésznő édesanyja nagyjából egy órával a Dancing with the Stars befejezését követően hunyt el. Gaby gyászol, s arra kér mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Az anyukájáról, s a történtekről nem szeretne nyilatkozni. Mexikóban az a szokás, hogy a halottakat nagyon hamar, legkésőbb 24 órán belül eltemetik. Ez így történt Norma asszony esetében is. A temetésen Gabriela semmiképpen nem tudott volna részt venni” – tudatta a színésznő menedzsmentje.

A TV2 Csoport és a Dancing with the Stars stábja együttérzését és őszinte részvétét fejezi ki Gabriela Spanic-nak és családjának. Hogy a történtek hogyan befolyásolják a színésznő Dancing with the Stars-ban való szereplését, arról napokon belül tájékoztatást adnak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?