LELKIZŐ

Italozott és drogozott Molnár Tamás: Négy éve teljesen tiszta

Az ismert énekes, Molnár Tamás úgy érzi, négy évvel ezelőtt újjászületett, amikor végleg letette az italt és a drogokat.
  • Szerző: szbd

Őszintén vallott korábbi szenvedélybetegségeiről Molnár Tamás! A népszerű zenész négy éve tette le az italt és a drogokat, ezt az időpontot pedig második születésnapjaként ünnepli. Úgy érzi, akkor újjászületett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Molnár Tomi négy éve tette le az italt és a drogokat

Molnár Tomi négy éve tette le az italt és a drogokat (Fotó: Ripost / Szabolcs László)

„2017 szeptemberében be kellett látnom: szenvedélybeteg vagyok és segítségre van szükségem. Nem az életről mondok le azzal, ha az éjszakákat nappalokra cserélem, épp ellenkezőleg. Se az ital, de a drogok sem okoznak valódi örömöt, vigaszt és a kényszereim alól is csak pillanatokra szabadítanak fel, cserébe az egyre gyakoribb szorongásaim és a depresszió csak nyomnak le a mélybe. Nem lett sokkal több igazi barátom feketeöves szórakozóként, viszont elvesztettem többet, miközben a családomtól is egyre távolabb kerültem. Büszke vagyok arra, hogy volt bennem elég bátorság és kitartás ahhoz, hogy változtassak az életemen, és arra is, hogy ma elmondhatom, már négy éve józan vagyok” – írta instagramos bejegyzésében az énekes, akit a barátnője, Cinthya Dictator tortával is köszöntötte a különleges nap alkalmából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tamás Molnár (@tamasmolnar) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?