LELKIZŐ

Molnár Anikó fájdalmas vallomása, végleg lemondott az anyaságról

A magyar sztár már több mint tíz éve az igazit keresi, de még mindig nem akar lejjebb adni az igényeiből.
  • Szerző: Ripost

Újból élete párját keresi Molnár Anikó. A 46 éves egykori Nagy Õ már nem akarja felszínes férfiakra pazarolni az idejét, hiszen végre tudja, mit  is szeretne igazán.

Nemrégiben hatalmas  új szerelemről írtak a lapok, de Molnár Anikó állítja: Lászlóval való kapcsolata nem volt több egy röpke románcnál. A napokban pedig már szakítottak is.

Bochkor Gábor egykori menyasszonya a  rádióssal való szakítása óta, több mint tíz éve keresi az igazit.

"Másfél hónapig voltunk együtt legutóbbi barátommal, Lacival. Egy nagyon kezdetleges, kibontakozó kapcsolat volt, ami aztán nem is tudott ennél tovább fejlődni. Egészen egyszerűen nem passzoltunk" – kezdte a Borsnak Molnár Anikó, akinek szívét Bochkor Gáboron kívül egy férfi sem érintette meg igazán.

"Nem voltak említésre méltó férfiak az életemben. Bochkorral egy évig voltunk együtt, és őt, illetve az öt évig tartó kapcsolatomat leszámítva, amiben csak szenvedtem és boldogtalan voltam, csupán kisebb románcaim voltak, amikről hamar kiderült, hogy mind hamis illúzió"

– vallotta be az egykori Nagy Õ, aki az idő múlásával egyre inkább tudja, már hogy milyen férfira lenne szüksége.

"Azt kell mondanom, hogy egyáltalán nincsenek nagy igényeim. Nem vágyom gazdag fickóra, aki luxusautóval furikáz engem, és az isten pénzét is rám költi. Én csupán egy rendes, intelligens társat szeretnék, aki életem végéig boldoggá tesz, és én szintén boldoggá tehetem. Habár a gyerekről már rég lemondtam, és igazából soha nem is vágytam rá, ettől függetlenül feleség azért még szeretnék lenni egyszer, és hiszem, hogy leszek is. Noha az idő ellenem dolgozik, és 46 évesen már minden nap éveknek számít, de akkor sem fogok lejjebb adni az igényeimből, még ha ez is okozza majd a vesztemet!" - mondta a sztár magabiztosan.

És ezeket olvastad már?