LELKIZŐ

Mi történik? Sorra szakítanak a magyar sztárpárok

Miért mennek tönkre az álomszerűnek tűnő kapcsolatok?
  • Szerző: Doris

Óriási port kavart, amikor múlt héten kiderült, hogy Vitray Tamás 87 évesen válik a feleségétől, Kállay Boritól. De nemcsak az ő szakításuktól hangos a média, az elmúlt néhány hónapban rengeteg magyar sztárpár döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. De vajon miért szól ez az ősz a szomorú szakításokról?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

Az év talán legmegdöbbentőbb bejelentése kétségkívül Vitray Tamás és Kállay Bori válása volt, hiszen a Kossuth-díjas újságíró 87 évesen döntött úgy, hogy új életet kezd. Vitray már ki is költözött az operettprimadonnával közös gödi otthonából, jelenleg Budán bérel egy lakást. A válás híre a közvélemény mellett az egykori álompár közvetlen környezetét is sokkolta, hiszen 32 év házasság után intettek búcsút egymásnak.

De nem ők voltak az egyetlenek, akiket elsodort egymástól az élet. Lássuk, kik döntöttek még úgy, hogy legyen inkább vége.

Feke Pál és Gyenesei Leila

Fotó: Facebook

Két éve még azzal volt tele a sajtó, hogy megszületett a népszerű musicalszínész és a kétszeres világbajnok öttusázó gyönyörű kislánya, Mimi. Ám az ő boldogságuk sem tartott örökké. A válás hírét egészen váratlanul jelentették be, egy Facebookon közzétett hivatalos közleményben. A Bors azóta megszólaltatta a színész egyik ismerősét, aki elmondta, Leila volt az, aki aki kislányával elköltözött a közös otthonból.

Dobó Kata és Zsidró Tamás

Fotó: Szabolcs László

Dobó Kata és Zsidró Tamás az év elején még az esküvőt tervezgette, a színésznő nem is titkolta, hogy egyre többet gondol a házasságra. Azóta azonban valami megváltozott, októberben ugyanis bejelentették, hogy köztük mindennek vége. Úgy tudni, nem ez volt az első eset, hogy szakítottak, de korábban valahogy visszataláltak egymáshoz. Egészen októberig.

Vasvári Vivien és Fecsó

Fotó: Facebook

Az egykori luxusfeleség válása is sokakat meglepett, hiszen igazi álompárként emlegették őket, ráadásul kisfiuk mindössze 15 hónapos. Vivien szerint a házasságuk többször is mélypontra került, Fecsó nyáron kapott egy utolsó esélyt, ám végül nem tudták rendezni a nézeteltéréseket. A hot! magazin azóta megtudta, Vivien nem sokat szomorkodott egyedül, állítólag már kialakulóban van egy új párkapcsolata.

Jolly és Suzy

Fotó: TV2

Ugyan az egykori mulatós álompár házassága már nyáron zátonyra futott, de a válási folyamat még sokáig elhúzódhat. Bár a szakítás pontos okát egyelőre homály fedi, Jolly, azaz Tarcsi Zoltán járt jobban, ő ugyanis azonnal összejött új kedvesével, Barbarával. És hogy Suzy mihez kezdett? Nos, megnyitotta saját amerikai gofrizóját és a legtöbb idejét a pult mögött tölti.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?