LELKIZŐ

Mélyen megrázta a sztárokat a brutálisan meggyilkolt Vivien halála

Az egész országot sokkolta a 20 éves Vivien tragikus halála. A fiatal lánnyal gyerekkori barátja végzett, megkéselte. A borzalmas gyilkosságot a hazai celebek sem tudták szó nélkül hagyni.
  • Szerző: Doris

Egy fákkal borított dabasi területen találták meg a 20 éves Vivien holttestét csütörtök délután. A lány március 5-én tűnt el az egyik budapesti szórakozóhelyről, úgy volt, hogy egy gyermekkori barátja megy érte, és hazaviszi. Egykori osztálytársának azonban más tervei voltak. Erőszakoskodni próbált a lánnyal, aki ellenállt, a fiú erre fojtogatni kezdte, majd többször beledöfte vadásztőrét.

A brutális gyilkosság híre a magyar sztárokat is mélyen megrázta. Tóth Vera egy érzelmes Facebook-posztban búcsúzott az ártatlan lánytól, és arra kérte a szülőket, vigyázzanak gyermekeikre.

"Sajnos olyan világot élünk, amiben egy zsenge, fiatal lány (de fiú sem) már nem mehet ki egyedül az utcára... Vigyázzatok a gyermekeitekre és egymásra, bulizó, ifjú barátok... Nagyon sajnálom. Nyugodjon a lelked békében te széparcú csillag..."

Kállay-Saunders András sem tudta szó nélkül hagyni a történteket. Az énekes hétfőn még egy Vivient kereső felhívást is megosztott, a tragikus hír hallatán pedig alig jutott szóhoz. Csak ennyit reagált:

Miert ???? Ez borzasztó!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?