LELKIZŐ

Mély sebeket tépett fel Weisz Fanni férjének vallomása

Hajmásy Péter nem tagadta, hogy néha túl kemény Fannival, elmondta, hogy szerinte erre miért van szükség. Vallomásával könnyeket csalt a siket lány szemébe.
  • Szerző: Ripost

A TV2 A legbátrabb páros versenyzői  két próbatétel között a Felelsz vagy mersz já­tékban szegeznek egymásnak kérdéseket a keddi adásban. Több pá­ros fejezte be sírással a játékot, Weisz Fannit is megríkat­ta a férje egy különleges vallomással, amivel valószínűleg nem csak a siket szépségkirálynőben tépett fel sebeket.

Petit Laky Zsuzsi férje, Guszti kérdezte arról, hogy a férfi szerint jó ötlet volt-e siket kedvesét elhozni ebbe az igen veszélyes, ön- és párismereti versenybe. Hajmásy egészen megdöbbentő választ adott.

Mindenféleképpen jó, mert mi minden döntést közösen hozunk meg, bármi legyen is az. Néha, bevallom, kemény vagyok Fannival ilyen téren, mert ő nagyon kishitű, és látom rajta, hogy mikor kell őt egy picit biztatni, hogy legyen magabiztosabb – kezdte Péter. Fanni szemében ekkor jelentek meg az első könnycseppek, majd el is sírta magát, amikor a férje így folytatta:

És ami nekem az egyik legfontosabb a párkapcsolatunkban, azt szeretném, ha Fanni soha nem függene se tőlem, se senkitől. Õ egy teljes értékű ember, attól, mert siket, ügyes, okos, szép! Csak ő egész életé­ben ezt kapta, hogy „Te nem tudod, te ügyetlen vagy”. Ez a feladat pedig pont arra jó, hogy bizonyítson önmagának! – mondta Péter a többieknek. A Fanni képességeit becsmérlő bírálat valószínűleg a lány családjára vonatkozott.

Mint ismert, Fanni és édesanyja éppen a férfi miatt sokáig nem beszéltek egymással. Korábban Fanni anyukája, Ági nyílt levélben fakadt ki. Ugyanazt ne­hezményezte, mint a férj, ám ő épp ellenkezőleg látja a helyzetet. Szerinte Péter az, aki befolyásolja a lányát annak akarata ellenére, írja a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?