LELKIZŐ

Megtörte a csendet Gesztesi Károly fia: elmondta, hogy érzi magát most

A tizenkilenc éves Márkó édesapja ruháit viseli és a parfümjét használja. Őszintén beszélt arról, hogyan képes feldolgozni az óriási veszteséget.
  • Szerző: ripost

Több, mint két héttel Gesztesi Károly tragikus halála után megtörte a csendet a színész második házasságából származó fia. A tizenkilenc éves Márkó nagyon közel állt édesapjához, együtt éltek, a közel két évtized alatt pedig rengeteget tanult tőle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Mindig mondott valamit, amit soha nem felejtek el, hogy ne feküdjünk le haragban mert nem tudhatjuk, hogy mi fog történni” – mondta el a Tények Plusznak Márkó, akinek a végzetes napon azt ígérte az édesapja, hogy éjfélkor találkoznak otthon.

Erre már soha nem kerülhetett sor, Márkó azonban minden lehetséges módon igyekszik megőrizni imádott szülője emlékét. A fiú Gesztesi Károly halála óta édesapja ruháit viseli, az ő parfümjét használja és az ő karóráját és gyűrűjét hordja.

„Nagy teher került rám, de mindenki nagyon jól áll a dolgokhoz, és mi öten testvérek nagyon egyben maradtunk. Sokat találkozunk, nagyon sokat programozunk. Szóval mindenki segít mindenkinek. Nagyon jó dolog ez most, hogy ennyire egyben tudtunk maradni” – fogalmazott.

Gesztesi halála óta Márkót Galambos Lajos vette a szárnyai alá, aki a riport során átadta a fiúnak a Minden napra Dáridó című műsorban elhangzott Gesztesi dalok videó és hanganyagát és azok jogait ajánlotta fel a családnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?