LELKIZŐ

Megtörte a csendet Curtis édesanyja, pusztító dolgokat mondott a fiáról

Curtis minden lépését kamera követte az elvonó után.
  • Szerző: Ripost

Újra képernyőn: kamerák rögzítették Széki Attila, azaz Curtis minden lépését az elvonó után, az így készült dokumentumfilmet rendkívüli műsorváltozás mellett pénteken mutatja be a TV2.

Ám nemcsak a zenész és menyasszonya, Kriszti mindennapjaiba enged bepillantást a műsor, a korábban drogproblémákkal küzdő Curtis családja is elmondja a kamerák előtt, miként élték meg az elmúlt éveket, amikor a rapper a kábítószerhez nyúlt, amikor tavaly nyáron, a szegedi közönség előtt Majka kirúgta őt a zenekarból, s azt az öt és fél hetet, amíg Curtis az elvonón volt.

Majdnem belehaltam

– mondja Curtis édesanyja a filmben, s Attila is megvallotta a Blikknek: nehezen élte meg, hogy az ő rossz döntései miatt a szeretteinek is szenvednie kellett.

„Az egy dolog, hogy én min mentem keresztül, ám amivel a lelkiismeretem nagyon nehezen számolt el, az az, hogy a családomat is kitettem ennek, de már új útra léptem, sikerült feldolgoznom a nehézségeket. A legsötétebb órákban is kitartottak mellettem, Krisztike, akit kis híján elvesztettem, adott még egy esélyt kettőnknek, mi több, az új közös életünk alapjait is letette, mire kijöttem az elvonóról. Elköltöztünk, új számom lett, a régi arcoknak meg lett mondva, hogy a rendezvénynek vége, teljesen más környezetbe kellett mindent átrakni” – magyarázta a rapper, aki ígéri, tiszta lappal kezdett mindent, és örül, hogy a TV2 a sztorija mögé állt, bemutatva, ki is valójában Széki Attila.

„Kijöttem a legnagyobb börtönből, amit a függőség okoz, aminek a szeretteim természetesen örülnek. Édesanyám is büszke rám, hogy jó útra léptem, de persze, sajnálom, hogy emiatt kell büszkének lennie a fiára” – mondta Curtis. „Tettem már le az asztalra mást is, ami miatt emelt fővel gondolhatott a teljesítményemre, s most azon vagyok, hogy kárpótoljak mindenkit az elkövetett hibákért” – hangoztatta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?