LELKIZŐ

Megtörte a csendet a nagybeteg Tahi-Tóth László felesége

A Jászai Mari-díjas színész szombat esti előadása közben lett rosszul, a darab után mentő száguldott vele a kórházba.
  • Szerző: Doris

Továbbra is kórházban ápolják Tahi-Tóth Lászlót, aki múlt szombaton a József Attila Színházban lett rosszul, miközben Tamburást alakította a Hattyúdal című darabban. Bár már a második felvonás közben érezte, hogy nagy a baj, becsületesen végigjátszotta a darabot, és ezzel óriási lelkierőről és profizmusról tett tanúbizonyságot.

A %% színházi körökből úgy tudja, hogy a 72 éves művészt komoly vérnyomásproblémák gyötrik, ezért kellett még hétfői születésnapját is a kórteremen töltenie.

Felesége, a zongoraművész Kárászy Szilvia a Borsnak adott interjút a színész állapotáról, és egyúttal tolmácsolta Tahi-Tóth szavait.

Ölelek mindenkit és köszönöm azt a sok szeretetet, amit az elmúlt napokban kaptam

- üzente tisztelőinek a színész, Szilvia pedig tisztázta a férje rosszulléte kapcsán felröppenő pletykákat.

"A férjem az előadás második felében lett rosszul, de becsületesen végigjátszotta azt. Az előadás után megvizsgálta a színház ügyeletes orvosa, és úgy ítélte meg, szükséges a mentők kihívása. Szeretném cáfolni azokat a híreszteléseket, hogy a férjem megvárakoztatta volna az érte érkező mentőket, hisz őket az előadás után hívták ki, és azonnal elszállították a férjem. Õ sosem tenne ilyet, ahhoz túlságosan is tiszteli a munkájukat"

- kezdte az aggódó asszony, aki otthon várta a színészt, amikor értesült a történtekről.

"Egyelőre zajlanak az orvosi vizsgálatok, de a hétvége felé már okosabbak leszünk. Amint tudjuk, mi a baj, el fogjuk mondani a rajongóknak is, de addig kérünk még egy kis türelmet. Laci már jobban van, viszont az állapota miatt a születésnapját a kórházban töltöttük. Nagyon jólesett neki, hogy rengetegen gondoltak rá és felköszöntötték"

- zárta rövidre Kárászy.

Tahi-Tóth Lászlónak a %% szerkesztősége is mielőbbi gyógyulást kíván!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?