LELKIZŐ

Megtörte a csendet a magyar színész, nem adja fel a harcot

A híres magyar színészt, Cserhalmi Györgyöt az utóbbi időben igencsak próbára tette az élet.
  • Szerző: Ripost

Cserhalmi György őszintén beszélt betegségéről és érzéseiről. Egyik lába angolkóros volt születésétől kezdve, még a járásért is meg kellett küzdenie.

A színész közel egy éve nem adott interjút súlyos állapotáról, tragédiák sorozata érte, és saját bevallása szerint, sokkal érzékenyebbé vált az őt érő impulzusokra. A művész mióta kijött a kórházból, minden nap azért küzd, hogy felépüljön - írja a Nők Lapja.

„Járni tanulok például. A műtétek után hónapokig nem tudtam, most is csak úgy-ahogy.”  Ezért többnyire még csak saját lakásában végzi el a napi teendőket, de néha már autóba száll, ha kifogy otthon a készlet.

A legtöbb motivációt kisunokája, Lenke adta a színésznek, mert nem akarta, hogy a kórházban, leépülve kelljen látnia a kislánynak, ezért neki kellett kijönnie, hogy együtt tudjanak játszani, festeni. Második unokája pedig nemrég jött a világra.

Van még dolgom

- tette hozzá.

Felesége halála és súlyos betegsége mindent megváltoztatott benne. "Igazi érték az életben kapcsolataink minősége, a szeretet, amit adunk, és amit, kapunk. Csak ez számít. Számlabefizetés, adóbevallás kitöltése lenne az életünk lényege? Szégyenletes lenne!” - idézi a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?