LELKIZŐ

Megtörte a csendet a magyar énekes: teljesen megváltoztatta az életét a súlyos baleset

Rendkívül nehéz időszakon van túl Nyerges Attila, az Ismerős Arcok énekese. Az 51 éves zenész tavaly októberben szenvedett motorbalesetet, ami után néhány nappal életmentő műtétet hajtottak rajta végre. Most, közel egy évvel a baleset után Attila a Ripost-nak mesélt arról, hogyan dolgozta fel a traumát.
  • Szerző: Doris

Nyerges Attila a mai napig szomorúan figyeli, ha a híradóban súlyos motorbalesetekről tudósítanak. Élénken él ugyanis az emlékezetében az a tavaly októberi karambol, amikor épp Pilisvörösváron hajtott kétkerekűjével, amikor egy autó kifordult elé. Kórházba került, de hazaküldték, mondván nincs komolyabb baja, de az igazi kálvária csak ezután kezdődött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Ismerős Arcok énekese néhány nap múlva olyan rosszul lett, hogy életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. Szétrepedt a lépe és belső vérzése volt. Azóta szerencsére csodálatos gyógyuláson ment keresztül! Most, közel egy évvel a baleset után Attila a -nak mesélt arról, hogyan dolgozta fel a traumát.

„Az egészségem szerencsére újra a régi, olyan, mint a baleset előtt, ami azért egy rossz emlékként még mindig bennem van, de nincs hatással az életemre. Én még azt az iskolát jártam, amikor egy férfi saját maga próbálta meg megoldani a problémáit, nagyapám is, édesapám is így csinálta. Arra törekedtem, hogy az életem a lehető leggyorsabban – betartva az orvosok utasításait – visszatérjen a megszokott medrébe” – kezdte a -nak Attila.

Természetesen egy efféle megrázkódtatás után szinte mindenki átértékeli az életét és az emberi kapcsolatait. Ez alól az 51 éves rocker sem kivétel!

„Maximálisan átértékeltem a dolgokat. Azt szűrtem le ebből az egészből, hogy az ember csak egy aprócska pont az univerzumban, pillanatok törtrésze alatt változhat meg az élete. Mielőtt elaltattak volna a műtőasztalon leginkább azt sajnáltam, hogy milyen rendetlenséget hagynék magam után, ha nem lennék. Gondolok itt leginkább az édesanyám és a gyerekeim sorsára” – árulta el őszintén lapunknak az énekes.

Attila a baleset és a műtét óta folyamatosan azon dolgozik, hogy minden kapcsolatát rendezze és szerettei jövőjére is nagyon sokat gondol. A sorsnak természetesen rendkívül hálás azért, hogy rekordidő alatt felgyógyult és újra színpadra állhatott.

Óriási sikert arattak a Raktárkoncerten

Az Ismerős Arcok zenekar is részt vett a Raktárkoncert-sorozaton. Nyerges Attila, elmondta a -nak hogy a koronavírus sajnos rányomta a bélyegét a mindennapjaira, lelkileg nagyon nehezen dolgozta fel a nehézségeket.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?