LELKIZŐ

Megtört a jég: erre készül Jolly az apjával

Hosszú idő után újra az édesapjával karácsonyozik Jolly. A mulatós sztár évek óta hiába próbált segíteni szenvedélybeteg édesapján, de most újra a hóna alá nyúlt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A elsőként írta meg, hogy drámai körülmények között éli mindennapjait Jolly alkoholfüggő édesapja. Tarcsi Sándor alkalmi munkákból igyekszik fenntartani magát, amiből még a számlákra sem futja. A mulatós sztár évek óta nem áll szóba az apjával, Sanyi bácsival.

Fotó: Bors

„Úgy törnek pálcát felettem, hogy fogalmuk sincs róla, min mentem, mentünk keresztül. Tizenegy éves voltam, amikor elváltak a szüleim. Édesanyám azért hagyta ott az apámat, mert súlyos alkoholproblémákkal küzdött. Mindent megtettünk, hogy segítsünk neki, ám ő mindig az ital felé fordult„ – emlékezett vissza a Borsnak Jolly, aki befutott énekesként is szégyenkezett vállalhatatlanul viselkedő apja miatt. „Volt, hogy odajött a koncertemre, részegen hőbörgött és ordibált a közönség soraiból, hogy „Jolly az én fiam!”. Nagyon megalázó volt, szégyenkeztem miatta, de nem tudtam mit tenni. Ő nem fogadta el a segítségemet, én pedig így nem tudtam meggyógyíttatni” – mondja a mulatós sztár, aki most újra felvette a kapcsolatot az apjával. A napokban meg is látogatta, apja pedig ismét megígérte, leteszi az alkoholt.

Fotó: Ripost

„Idén együtt töltjük a karácsonyt, s hosszú idő után a nagyfiammal is találkozott. Szívet melengető volt látni, ahogy a nagypapa és unokája ölelik egymást, s csak tényleg remélni tudom, hogy most nem fog csalódást okozni„ - mondja Jolly.

Fotó: Bors

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?