LELKIZŐ

Megszólalt Somló Tamás egykori tanítványa

Az egész ország megrendült a legendás zenész halálhíre kapcsán. Nagyon nehéz időszak ez tanítványa számára is.
  • Szerző: BDF

Weisz Viktor, a The Voice tehetségkutatóban feltűnt énekes egy kedves történettel emlékszik egykori mentorára, Somló Tamásra.

„A The Voice alatt volt egyszer, hogy megvolt beszélve egy külső helyszínes forgatás. Kint volt a teljes stáb, a forgatócsoport, szóval mindenki. Ott álltunk, és Tamás csak nem jött. Én voltam megbízva a feladattal, hogy akkor nincs mese, fel kell hívni őt telefonon. Hallottam a hangján, hogy még csak akkor ébredt. Esély nem volt arra, hogy időben odaérjen. De egyszerűen nem lehetett haragudni rá, mert aztán jött, és azzal a higgadt profizmussal, amellyel ő ezt az egészet kezelni tudta.

Az iszonytató pozitív energia, ami áradt az emberből, hogy megjött, ’késtem két órát, de kit érdekel? Most már itt vagyok, gyerekek, és minden jó lesz’. Egyszerűen hihetetlen volt

– emlékezett nevetve Viktor a Mokkában, aki hozzátette, örök emlék marad számára az, hogy egy színpadon állhatott a legendás zenésszel.

Az LGT egyik meghatározó alakja hősiesen küzdött a végzetes kór ellen, de keddre virradóra szervezete végleg feladta a harcot. Somló Tamás 68 éves volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?