LELKIZŐ

Megrendítő vallomást tett Tóth Vera

Liptai Claudiához hasonlóan Tóth Vera is megosztotta gondolatait a szombat esti londoni terrortámadásról.
  • Szerző: Ripost

Egy hosszú posztban, a Facebookon osztotta meg gondolatait a rajongóival Tóth Vera a szombat esti, hét halálos áldozatot követelő londoni terrortámadásról.

Mint írja, mindig is szerencsésnek érezte magát, amiért éppen ide született, azért, hogy az édesanyjának nem kellett félnie attól, hogy nem ér haza este, mert béke és biztonság vette körül.

"Ma reggel nagyon megrendültem. Úrrá lett rajtam a halál, a félelem és az általános biztonságérzetem sem a megszokott. Gyorsan fel kellett ráznom magam" - írta, majd úgy folytatta, édesanyja azt tanította, bízzon az emberekben, abban, hogy ez a világ igenis szép.

"Nem vagyok hajlandó gyűlölni. Nem fogják nálam elérni azt, hogy azt a melegséget örökre elfeledtessék velem, ami gyermekkoromban belém költözött. Nem fogok utálni, utálkozni, nem akarok félni, nem akarok azért egyedül maradni, családalapítás nélkül, mert rettegek, hogy a gyerekem nem jön haza az iskolából, vagy egy koncertről, nem adom meg azt az örömet a terroristáknak, hogy egy örökké szorongó, feszültséggel élő emberré alakuljak".

Írása végén az énekesnő kijelentette, hisz abban, hogy Európa és a világ újra biztonságos hely lesz.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?