LELKIZŐ

Megrendítő vallomást tett Emilio: „a boltban csak zokogtam és zokogtam”

Emilio életét a 82 kilós fogyása mentette meg, de fejben még mindig 168 kilós.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az életét mentette meg Emilio azzal, hogy elhatározta, megszabadul felesleges kilóitól. Az énekes a „csúcson” 168 kilogrammot is nyomott, amely súly már nemcsak a színpadi szereplését, hanem az egészségét, az életét is veszélyeztette. Végül döntött és elkezdett figyelni arra, mit eszik. Jelenleg 86 kilót nyom a mérlegen, amelyet annak is köszönhet, hogy csak a Dancing with the Stars próbái alatt 24 kilótól szabadult meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Keller Mátyás, Ripost. A képen: Emilio, Tóth Orsolya

„Ami megijesztett, hogy jött a magas vérnyomás, felvetődött a cukorbetegség esélye is. És persze, ott van a gyerekem. Belegondoltam, mi lesz, ha majd idő előtt el kell temetnie engem? – sóhajtott Emilio, aki jó ideje szenvedett már a túlsúly miatt.

„Nem tudtam bekötni a cipőm, a színpadon nem éreztem jól magam, lecsúsztak a gatyáim a hasamról. Gátlásos is lettem, pedig alapvetően nagyon laza vagyok. Jöttek a rosszullétek, nem kaptam levegőt, a pódiumon már pár perc után lihegtem, a fellépés után oxigénpalackkal várt lent a feleségem. Akkor azt mondtam, ezt be kell fejezni és mindent elkövetni, hogy lefogyjak. Fejben rendbe tettem magam, ami nekem ez életmentő volt” – vallotta be a művész.

Emilio mégis sokáig halogatta a fogyást, mindig talált valamilyen kifogást. Végül márciusban végleg elhatározta magát. Most már ő főz, elhagyta a kenyeret, a tésztát, a köretet, még a marhapörköltet is csak csalamádéval eszi. Ám hiába fogyott 82 kilót, még mindig nem érzi magát soványnak.

„Negyven évig egy 168 kilós, elhízott ember gondolataival, a testében éltem. De Tóth Orsi, a táncpartnerem mondta mindig: te már nem vagy ugyanaz, 86 kilós vagy, meg tudod csinálni! Pedig előfordult, hogy elsírtam magam neki, de ilyenkor úgy viselkedett, mint a testvérem és meghallgatott, felrázott. Amikor először mentünk el vásárolni Tinámmal, az XXL-es inget választottam először, de a lötyögött. Amikor rám jött az L-es méretű és elkezdtem zokogni az öltözőben. Még át kell állítanom az agyamban, hogy nem kell már akkora hely, hogy elférjek” – vallotta be a Blikknek Emilio. Felesége, Tina is örül annak, hogy Emilio új ember lett, mert sokkal aktívabb szexuálisan is.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?