LELKIZŐ

Megrázó vallomást tett a népszerű magyar színésznő

Egy ország ismerte és szerette a Szomszédokban feltûnt Ivancsics Ilonát. Amikor azonban véget ért a legendás sorozat, teljesen a padlóra került. A színésznő most először mesélt őszintén élete legnehezebb időszakáról és az újrakezdésről.
  • Szerző: Doris

Ivancsics Ilona egykor a legnépszerűbb magyar színésznők közé tartozott. A Szomszédok Vágási Jutkájaként előre köszöntek neki, rámosolyogtak az utcán, és soha nem voltak anyagi problémái. A legendás sorozat biztos hátteret jelentett számára. Amikor azonban 13 év után lekerült a képernyőről, minden megváltozott.

"Azt hittem, találok majd munkát, de mindenütt zárt ajtók fogadtak. Kezdett kicsúszni a talaj a lábam alól. A tartalékaim pedig szépen lassan kezdtek elfogyni. A fiamat azonban közben is nevelnem kellett. Mégsem akartam feladni a hivatásom. Tudtam, hogy az életem a színészet, ezt akartam csinálni. Nem értettem, miért nem kellek a színházaknak, a szinkronstúdióknak"

- emlékezett vissza a Story magazinnak a színésznő, aki a problémái miatt depresszióba esett. Úgy érezte, képtelen legyőzni a nehézségeket. Elkeseredettségében az önsajnálatba menekült.

Másokban kerestem a hibát, mást okoltam a sikertelenségemért, és eszembe se jutott, hogy nekem kellene megváltozni.

Ilonán még az sem segített, hogy közben rátalált a szerelem. Bár párja mindent megtett, hogy segítsen rajta, a súlyos lelki gondokkal küzdő színésznő akkor már mindentől félt, és mindenkiben az ellenséget látta. Még egy egyszerű, ELMÛ-től érkezett levéltől is pánikrohamot kapott. Rettegett attól, hogy kikapcsolják a villanyt.

Végül párja állt elő az ötlettel: alapítsanak egy kis színházat Szentendrén. Bár Ilona kezdetben nem hitt a sikerben, az idő őket igazolta. A színésznőnek végül sikerült kimásznia a gödörből, és ma már újra tud mosolyogni.

"Lesznek mindig rosszindulatú emberek, irigyek, olyanok, akik vissza akarnak húzni, de ha az ember hisz magában, és jól csinálja, amit csinál, akkor sikeres lesz"

- mondta büszkén.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?