LELKIZŐ

Megrázó vallomást tett a feleségét gyászoló magyar énekes

Hosszas hallgatás után Charlie nyíltan beszélt imádott neje egy évvel ezelőtti haláláról. Nem tagadja, kicsit hibásnak érzi magát, hiszen annak idején fellépései miatt rengeteget volt távol családjától. Tudja, Katalin feláldozta érte az életét.
  • Szerző: Doris

A legendás énekes hosszas hallgatás után a Ridikül adásában vallott élete legsúlyosabb drámájáról. Elcsukló hangon, könnyes szemmel mesélt imádott felesége, Katalin egy évvel ezelőtti haláláról. Nem tagadja, hibásnak érzi magát, hiszen annak idején rengeteget volt távol családjától. Az elmaradt közös pillanatokat pedig már soha nem tudják bepótolni.

"Negyvenkét év nem semmi, ennyit voltunk együtt, ebből tizenöt-tizennyolc évet külföldön voltam. Nagyon sokszor meglátogattak kint a kisfiammal. És ha még marad, jó lett volna együtt megélni, ahogy az unokánk felnő."

- merengett Charlie, aki egy éve próbál rendet tenni lelkiismeretében.

"Mindent megkaptam tőle, feláldozta értem az életét. Sokszor mondta, hogy ne menj el, maradj itthon, de aztán a végén mindig ő volt az, aki küldött" - emlékezett vissza a magára maradt énekes.

Charlie elképesztő lelki erejéről árulkodik, hogy felesége halála napján már fellépett. Éppúgy, mint 16 évvel ezelőtt, amikor édesanyja elvesztése után állt a közönség elé. Bár sírt a napszemüvege alatt, a közönségből erőt merítve végigcsinálta a koncertet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?